HR
EN

Šibenska narodna glazba i 4 Tenora ponovno zajedno na Tvrđavi sv. Mihovila!

12.05.2022.

Koncertni spektakl koji se lani rasprodao u rekordnom roku i za koji se tražila ulaznica više, ove godine se vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Riječ je, naravno, o nastupu šibenskih Glazbara koji će 13. srpnja ponovno udružiti snage sa 4 Tenora!

Lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu, dok s Glazbarima čine provjereno dobitnu kombinaciju!

Šibenska narodna glazba, inače najdugovječnija šibenska kulturna institucija s tradicijom dužom od 170 godina, godišnje održi tek dva koncerta uživo pa je nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najiščekivanijih događaja ljetne koncertne sezone.

ULAZNICE

Ulaznice su od ponedjeljka 16. svibnja od podne u prodaji, s tim da su prva 24 sata dostupne ekskluzivno za Mastercard® korisnike u sustavu Eventim po cijeni od 130 kuna, a najbrži među njima ostvaruju i 10 posto popusta! Za sve ostale ulaznice su dostupne od utorka 17. svibnja i to na Eventimu te fizičkim prodajnim mjestima Tvrđave kulture Šibenik – na blagajni Tvrđave sv. Mihovila te blagajni Kuće umjetnosti Arsen gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti