HR
EN

Sezona dobrih vibracija počinje s prijateljima!

05.06.2018.

Postoji li bolji način za otvaranje ljetne koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila od proslave s prijateljima? Tvrđava kulture misli da nema! Uplovljavamo u petu sezonu najljepše pozornice pod otvorenim nebom zajedno, s prijateljima koji su tu od samog početka!

Stoga 7. lipnja Tvrđava kulture članove Kluba prijatelja daruje koncertom prema njihovom izboru – na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze po mnogočemu jedinstveni i posebni Urban i njegova Četvorka! Svi oni koji su preuzeli svoje ulaznice za koncert, vidimo se na Tvrđavi sv. Mihovila od 21 sat!

S prijateljima nastavljamo proslavu na Tvrđavi Barone već sljedećeg dana, 8. lipnja od 21 sat. U goste nam dolazi Nina Romić - svestrana kantautorica, prepoznata od publike i kritike u čitavoj regiji! Predstavit će nam svoj najnoviji album Sloboda uz prateće glazbenike. Ulaz je slobodan za sve članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava i sve posjetitelje s važećim dnevnim ulaznicama!

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team