HR
EN

Šerbedžija i Tadić - srpanjska glazbena poslastica

13.04.2016.

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim  koncertnim nastupima i dvama albumima: “Imam pjesmu za tebe” i “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu se kupiti preko sustava Eventim (www.eventim.hr, kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te od idućeg tjedna i na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone.

Veselimo se još jednoj zajedničkoj sezoni večernjih događanja!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti