HR
EN

Šerbedžija i Tadić - srpanjska glazbena poslastica

13.04.2016.

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim  koncertnim nastupima i dvama albumima: “Imam pjesmu za tebe” i “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu se kupiti preko sustava Eventim (www.eventim.hr, kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te od idućeg tjedna i na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone.

Veselimo se još jednoj zajedničkoj sezoni večernjih događanja!

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 15 do 17 sati, te od 19 sati, zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 3 PM to 5 PM, and from 7 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!