HR
EN

S dnevnom ulaznicom za posjet tvrđavama povoljnije do ulaznice za posjet Tvrđavi sv. Nikole

15.06.2020.

Od 15. lipnja 2020. posjetitelji tvrđava sv. Mihovila i Barone i članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava imaju i mogućnost posjeta Tvrđavi sv. Nikole po povoljnijim cijenama ulaznica.

Dnevna ulaznica za posjet tvrđavama sv. Mihovila i Barone omogućuje 10% popusta pri kupnji ulaznica za Tvrđavu sv. Nikole, isključivo na fizičkom prodajnom mjestu Info centar (Obala dr. Franje Tuđmana 4, Šibenik) i to:

  • uz predočenje dnevne ulaznice za odrasle/ djecu/ individualne članske iskaznice Kluba popust se obračunava na kupnju jedne ulaznice za Tvrđavu sv. Nikole,
  • obiteljska ulaznica/ obiteljska članska iskaznica Kluba omogućuje popust na kupnju ulaznica za sve nositelje navedene ulaznice/ članske iskaznice.

Tvrđava sv. Nikole jedinstveni je spomenik svjetske graditeljske baštine i jedina morska tvrđava u šibenskom fortifikacijskom sustavu, a od 2017. godine nalazi se na UNESCO-vom Popisu svjetske baštine.

Radi zahtjevnih restauratorsko-konzervatorskih radova, za sada je moguć isključivo morskim putem, brodom u organizaciji Javne ustanove Priroda Šibensko-kninske županije. Detalji su dostupni na službenoj web stranici ustanove.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti