HR
EN

Rundek Cargo Trio oduševio šibensku publiku

20.06.2015.

Tvrđava sv. Mihovila i Rundek Cargo Trio sinoć održanim koncertom pokazali su se kao idealan spoj za promociju dugoočekivanog novog albuma ''Mostovi''. Nakon četiri i pol godine, novi uradak iz radionice Rundek Cargo Trija oduševljava kako kritiku tako i publiku koja je sinoć na Tvrđavi sv. Mihovila uživala u dvostanom koncertu pod zvjezdanim nebom.

Na idealnoj kulisi i rasplesanu publiku koju nije uspjela omesti ni bura koja je puhala, po prvi puta Darko Rundek je izveo pjesmu koju je napisao njegov sin Vid, koji mu se i pridružio na pozornici i na taj način zaokružio jedinstveni doživljaj na šibenskoj tvrđavi.

’Oduševljen sam i koncertom i šibenskom publikom. Nisam znao da u Šibeniku može ovako puhati, ali je zbog vjetra atmosfera bila bolja jer se publika spustila ispred stagea’’ izjavio je Darko Rundek neposredno nakon koncerta.

Isabel Catala i Dušan Vranić također nisu skrivali svoje oduševljenje tvrđavom i njenim ambijentom. ‘’Bura je samo naglasila jačinu ovog mjesta i pridonijela prekrasnoj atmosferi’’ izjavio je Dušan Vranić Duco.

Nakon koncerta, ispod tribina Tvrđave sv. Mihovila organiziran je after party, a kako bi duh Novog vala i dalje potrajao za to su bili zaduženi Damir Duplančić Dupli, poznati urednik i voditelj kultne Izgubljne generacije 58000 Split i Darko Relja poznat kao DJ Ritmo. After party ujedno je bio i najava za 11. srpanj kada će legendarna Disco Gimnazija udružiti snage s Izgubljenom generacijom.

Najprestižnija pozornica u regiji i mjesto nezaboravnih doživljaja, Tvrđava sv. Mihovila, tako je pridružila još jedno vrhunsko ime svom nizu kvalitetnih nastupa domaćih i inozemnih imena iz svijeta glazbe i umjetnosti koje je ugostila u nepunih godinu dana.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti