HR
EN

Rundek Cargo Trio na Tvrđavi sv. Mihovila

17.06.2015.

Darko Rundek i njegov Rundek Cargo Trio- Isabel Catala i Dušan Vranić Duco svoj će dugoočekivani novi album ''Mostovi'' premijerno predstaviti upravo nastupom na Tvrđavi sv. Mihovila u petak, 19. lipnja s početkom u 21 sat!

Nakon četiri i pol godine stanke, novo studijsko izdanje Rundek Cargo Trija pod nazivom „Mostovi“ najavili su početkom travnja pjesmom "Don Juan", a osim aktualnog singla, na albumu se nalazi i već dobro znani, ljetni i romantični „Midnight Calypso“.

Jako nas veseli da će prvi promotivni koncert našeg novog albuma „Mostovi“,  nakon Zagreba biti upravo na predivnom prostoru šibenske Tvrđave sv. Mihovila koja je, kažu, jedna od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu. Osim toga, Šibenik je lijep i poseban grad i ova je premijera prilog prepoznavanju njegove vrijednosti“; istaknuo je Darko Rundek najavljujući morsku premijeru albuma u Šibeniku.

Tvrđava sv. Mihovila, kao idealna kulisa za evokaciju nekih minulih vremena koja su obilježila regionalnu alt-rock scenu pod vedrim nebom pružiti će publici jedinstveni i sasvim intimni nastup Rundek Cargo Tria.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu se kupiti na Tvrđavi sv. Mihovila, Muzeju Grada Šibenika, sustavu Eventim (Dallas Music Shop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje), www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com te u turističkim agencijama Mag Tours, Nik i Kompas. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 100 kuna.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti