HR
EN

Rundek Cargo Trio: Mostovi - prodaja ulaznica

15.06.2015.

Pjevač kultnog Haustora, Darko Rundek i njegov Rundek Cargo Trio – Dušan Vranić Duco i Isabel Catala svoj će dugo očekivani novi album Mostovi premijerno predstaviti upravo nastupom na Tvrđavi sv. Mihovila u petak, 19.6. s početkom u 21 sat, kao idealnoj kulisi za evokaciju nekih minulih vremena koja su obilježila regionalnu alt - rock scenu. 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: Tvrđava sv. Mihovila, Muzej grada Šibenika, Sustav Eventim (Dallas Music Shop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje), www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com, turističke agencije: Mag Tours, Nik i Kompas.

Cijena ulaznice na dan koncerta iznositi će 100 kuna.

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team