HR
EN

Rođendanski tulum Kluba prijatelja!

23.05.2019.

Peti rođendan Kluba prijatelja slavit će se u velikom stilu! U četvrtak, 6. lipnja, pred pozornicu Tvrđave sv. Mihovila stat će tisuću nasmijanih lica članova Kluba, a na nju energični rokeri Psihomodo Pop!

Glazbenom scenom praše preko trideset godina, a u Šibenik stižu proslaviti mini jubilej Kluba prijatelja. Žestoki nastup najbolji je poklon svima koji će se naći na tvrđavi i zaplesati na neke od njihovih hitova – Frida, Osjećam se haj, Natrag u garažu, Ramona, Ako želiš biti moja, Donna, Kad sam imao 16. Iako Gobac običava pjevati da voli samo sebe, vjerujemo da će mu šibenska publika u kojoj će se naći obožavatelji svih generacija promijeniti mišljenje.

Poznato je da proslava Dana Kluba prijatelja preraste u dobar tulum koji uvijek prekratko traje. Stoga će se ove godine zabava s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Što sve Tvrđava kulture sluša i prati iz svijeta glazbe, čut će se na specijalnom after partyju. Glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture Šibenik.

Ulaznica za ovaj koncert nema u slobodnoj prodaji, već će od ponedjeljka, 27. svibnja, biti dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati. Požurite po svoju ulaznicu, broj je ograničen!

Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila (u organizaciji Tvrđave kulture) te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju.

Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama.

 

Ovoljetno uživanje počinje 6. lipnja - vidimo se na rođendanskom tulumu!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti