HR
EN

Rock and roll performans o Patti Smith besplatan za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava

14.09.2017.

Tvrđave još jednom ove sezone daruju svoje članove Kluba prijatelja i to besplatnom predstavom „Dream of Life“, o životu i djelu Patti Smith. Izvedba će se održati u sklopu umjetničkog programa Strana B na Tvrđavi Barone, u subotu 16. rujna, s početkom u 21 sat. Predstava koja postupno prerasta u mini rock-koncert inspirirana je autobiografijom pjevačice: „Tek djeca“, i publici predstavlja Patti Smith u njenim počecima, u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Najveću rock pjesnikinju, kako je mnogi nazivaju, utjelovljuje Senka Bulić u pratnji banda.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava svoje gratis ulaznice mogu preuzeti u City Pointu (Don Krste Stošiča 1) do petka 15. rujna u 20 sati. Individualna članska iskaznica ostvaruje pravo na jednu ulaznicu, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na dvije gratis ulaznice. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite po svoju!

Ukoliko već niste, u Klub se možete učlaniti na blagajnama šibenskih tvrđava, u City Pointu te preko online sustava Croatia tickets.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u četvrtak 20. lipnja Tvrđava Barone otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Thursday, June 20th, Barone Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!