HR
EN

Recite nam što mislite!

26.09.2018.

Tvrđava kulture Šibenik provodi anketu o Klubu prijatelja šibenskih tvrđava, u kojoj oni koji aktivno prate rad Ustanove i podržavaju očuvanje kulturne baštine Šibenika mogu izraziti svoje mišljenje i stavove. Cilj anketnog upitnika je dati priliku članovima Kluba (i onima koji to nisu) da svojim mišljenjem pridonesu poboljšanju rada ustanove.

Mišljenje posjetitelja dragocjeno je, stoga se pozivaju svi zainteresirani da u 6-7 minuta iznesu svoje pohvale, kritike i mišljenja!

 

Za ispunjavanja ankete kliknite OVDJE.

 

Uloga Tvrđave sv. Mihovila i Barone u identitetu grada  Šibenika neprocjenjiva je, a Klub prijatelja nastoji lokalnom stanovništvu, upravo onima koji od kulturne baštine mogu i moraju imati mnogostruke beneficije, približiti tvrđave kao mjesta stvaranja zajedničkih uspomena.

Za članove Kluba prijatelja organiziraju se i provode brojni umjetnički i edukativni programi, primjereni posjetiteljima različitih generacija čime Tvrđava kulture Šibenik nastoji postati generator novih kulturnih i turističkih strujanja, čemu će rezultati ankete svakako pridonijeti.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti