HR
EN

Rasprodano pola kapaciteta za koncert Bryana Ferryja u samo 24 sata!

13.03.2018.

Jučerašnja vijest o ekskluzivnom koncertu Bryana Ferryja 5. rujna na Tvrđavi sv. Mihovila snažno je odjeknula među ljubiteljima bezvremenskog pop-rocka! U prva 24 sata prodaje ulaznica poklonici su razgrabili polovicu kapaciteta tvrđave!

Samo tisuću sretnika će uživati u nezaboravnoj večeri pod zvijezdama, a da biste i vi plesali za kraj ljeta osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Objava imena u sezoni dobrih vibracija krenula je odlično što daje naslutiti da će ovo ljeto na tvrđavama nadmašiti sve dosadašnje sezone. 

Ulaznice su u prodaji u City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone – te sustavima Eventim i Croatia Tickets. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja, ukoliko ih ostane, će iznositi 490 kuna.

Prvih 100 članova Kluba prijatelja šibenskih tvrđava očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica u City Pointu! Individualna članska osigurava popust na kupnju jedne ulaznice, a obiteljska navedeni popust ostvaruje za kupnju 2 ulaznice.

Ulaznice po promotivnoj cijeni u City Pointu čekaju i klijente Addiko banke koji uz predočenje svoje Addiko kartice ostvaruju popust od 5% na kupnju ulaznice.

Informacije o ulaznicama na linku bit.ly/BryanFerryTvrdjavaSvMihovila.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti