HR
EN

Radionice za male, opuštanje za velike - vikend na Tvrđavi Barone

22.02.2019.

U subotu, 23. veljače, Tvrđava kulture Šibenik predstavlja dvije nove radionice iz edukativnog programa Moja tvrđava znanja. Mladi naraštaji imat će priliku učiti o ličnostima i događajima koji su obilježili bogatu povijest grada Šibenika – na mjestu gdje je dio te povijesti ispisan!

Prva radionica, „Portret starog Šibenika“, započinje projekcijom nagrađivanog dokumentarnog filma „Barone“. Kroz film djeca će upoznati život Šibenika 17. stoljeća i naučiti više o bitkama koje su se vodile tokom Kandijskog rata te svoje znanje provjeriti kvizom. Radionica započinje u 10:30 sati i primjerena je za uzrast od 10 godina naviše.

Radionica „Šibenski vremeplov“, koja započinje u 12 sati, djecu će na zanimljiv i interaktivan način povesti na putovanje kroz bogatu prošlost našeg grada. Radionica je primjerena za djecu od 9 godina naviše.

Kako je broj sudionika radionica ograničen, zainteresirani prijavu mogu poslati na mail adresu Kluba prijatelja: klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr. Detalji o radionicama dostupni su na web stranici Tvrđave Barone.

Ulaz na tvrđavu slobodan je u subotu i nedjelju, 23. i 24. veljače, stoga protegnite korak i ne zaboravite zaviriti u posebnu ponuda bistroa Barone!

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team