HR
EN

Radionice za male, opuštanje za velike - vikend na Tvrđavi Barone

22.02.2019.

U subotu, 23. veljače, Tvrđava kulture Šibenik predstavlja dvije nove radionice iz edukativnog programa Moja tvrđava znanja. Mladi naraštaji imat će priliku učiti o ličnostima i događajima koji su obilježili bogatu povijest grada Šibenika – na mjestu gdje je dio te povijesti ispisan!

Prva radionica, „Portret starog Šibenika“, započinje projekcijom nagrađivanog dokumentarnog filma „Barone“. Kroz film djeca će upoznati život Šibenika 17. stoljeća i naučiti više o bitkama koje su se vodile tokom Kandijskog rata te svoje znanje provjeriti kvizom. Radionica započinje u 10:30 sati i primjerena je za uzrast od 10 godina naviše.

Radionica „Šibenski vremeplov“, koja započinje u 12 sati, djecu će na zanimljiv i interaktivan način povesti na putovanje kroz bogatu prošlost našeg grada. Radionica je primjerena za djecu od 9 godina naviše.

Kako je broj sudionika radionica ograničen, zainteresirani prijavu mogu poslati na mail adresu Kluba prijatelja: klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr. Detalji o radionicama dostupni su na web stranici Tvrđave Barone.

Ulaz na tvrđavu slobodan je u subotu i nedjelju, 23. i 24. veljače, stoga protegnite korak i ne zaboravite zaviriti u posebnu ponuda bistroa Barone!

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 17 sati zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 5 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!