HR
EN

Prvi koncert otvorenja Seasplash festivala, na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

17.04.2019.

2019. godina je zaista godina noviteta za Seasplash festival. Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana –tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble.

Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

Nikako nemojte propustiti priliku doživjeti jedinstveno iskustvo prvog Seasplash koncerta otvorenja na tvrđavi koja pruža nevjerojatnu akustiku i prekrasan pogled na šibenski arhipelag i sam grad, uz zalazak sunca i kasnije ispod čistog zvjezdanog neba.

Ulaznice po early bird cijeni od 90 kn nabavite u Eventim sistemima i prodajnim mjestima, na sljedećem linku: https://seasplash.link/openingconcert, u dućanu ploča PDV (na prvom katu caffe bara Pločnik, Međimurska 21).

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti