HR
EN

Prvi koncert otvorenja Seasplash festivala, na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

17.04.2019.

2019. godina je zaista godina noviteta za Seasplash festival. Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana –tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble.

Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

Nikako nemojte propustiti priliku doživjeti jedinstveno iskustvo prvog Seasplash koncerta otvorenja na tvrđavi koja pruža nevjerojatnu akustiku i prekrasan pogled na šibenski arhipelag i sam grad, uz zalazak sunca i kasnije ispod čistog zvjezdanog neba.

Ulaznice po early bird cijeni od 90 kn nabavite u Eventim sistemima i prodajnim mjestima, na sljedećem linku: https://seasplash.link/openingconcert, u dućanu ploča PDV (na prvom katu caffe bara Pločnik, Međimurska 21).

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team