HR
EN

Prvi koncert otvorenja Seasplash festivala, na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

17.04.2019.

2019. godina je zaista godina noviteta za Seasplash festival. Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana –tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble.

Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

Nikako nemojte propustiti priliku doživjeti jedinstveno iskustvo prvog Seasplash koncerta otvorenja na tvrđavi koja pruža nevjerojatnu akustiku i prekrasan pogled na šibenski arhipelag i sam grad, uz zalazak sunca i kasnije ispod čistog zvjezdanog neba.

Ulaznice po early bird cijeni od 90 kn nabavite u Eventim sistemima i prodajnim mjestima, na sljedećem linku: https://seasplash.link/openingconcert, u dućanu ploča PDV (na prvom katu caffe bara Pločnik, Međimurska 21).

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

zbog održavanja večernjih događanja Tvrđava Barone će za dnevni posjet biti otvorena po prilagođenom radnom vremenu:

29.7. | 9 - 20h

30.7. | 9 - 20h

Hvala vam na razumijevanju.