HR
EN

Prosinac darivanja na šibenskim tvrđavama

03.12.2020.

Predblagdansko raspoloženje ušuljalo se na šibenske tvrđave – uz tjedne popuste u suvenirnicama, tijekom cijelog prosinca poklon karticu Kluba prijatelja možete kupiti po upola manjoj cijeni i svoje najdraže iznenaditi originalnim poklonom!

U suvenirnici na Tvrđavi Barone i u City Pointu Tvrđava kulture vam od 4. do 6. prosinca poklanja 20% popusta na dječji asortiman, baš na vrijeme da najmlađe iznenadi poklon u čizmici na blagdan sv. NikoleDječja majica, drveni štit i mač, bojice netipičnog oblika - Boya ili bojanka s povijesnim motivima – što god odabrali, osmijesi na malim licima sigurno neće izostati!

Iako su zbog trenutne situacije ovog prosinca druženja poprimila drukčiji oblik, članovima svoje obitelji i prijateljima svejedno možete darovati nešto posebno - poklon karticu Kluba prijatelja i obići tvrđave u malom, ali dobrom društvu! Poklon karticom darujete jednogodišnje članstvo u Klubu koje širom otvara vrata šibenskih tvrđava. Kupiti je, osim na ulazima tvrđava Sv. Mihovila i Barone, možete i u centru grada, u City Pointu u redovnom radnom vremenu.

Tvrđave su otvorene svakim danom osim ponedjeljka od 9 do 16 sati, a svi digitalni sadržaji - proširena stvarnost ili 3D mapping potpuno su besplatni za članove Kluba prijatelja i posjetitelje s dnevnom ulaznicom!

Sasvim dovoljno razloga za đir do tvrđava, zar ne?  

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti