HR
EN

Predstavljen program slavljeničkog koncerta Klape Bonaca

10.06.2019.

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je program obljetničkog koncerta Klape Bonaca koja će u četvrtak 20. lipnja s početkom u 21 sat na Tvrđavi sv. Mihovila proslaviti četrdesetu godišnjicu djelovanja.

„Od koncerta nas dijeli deset dana, a već jedva čekamo trenutak da izađemo na pozornicu i pred publiku. Pripremili smo bogat program, u suštini presjek dugogodišnje karijere. Među osamnaest albuma odabrali smo one najdraže pjesme, te očekujemo koncertnu večer punu emocija i duše“ – izjavio je predstavnik Klape Bonaca i njen član gospodin Goran Gulin.

Okupljene je pozdravila i ravnateljica Javne ustanove u kulturi Tvrđava kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić. Naglasila je kako je čast i zadovoljstvo na jedinstvenoj šibenskoj pozornici ugostiti glazbenike koji su zaslužni da se šibenska klapska pjesma predstavlja diljem svijeta.

Uz Klapu Bonaca na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila stat će i brojni gosti: Zorica Kondža, Tedi Spalato, Klapa Cambi Split, Nera Gojanović, Gordana Pavić te iznenađenje večeri, Petar Grašo. No posebno mjesto među njima zauzela je grupa Dupini, koja je pratila Olivera Dragojevića na njegovim nastupima. Upravo će Oliveru, voljenom prijatelju klape, biti posvećen dio koncertne večeri. Predstavnik Dupina, Goran Franić, istaknuo je da očekuje emotivnu večer u kojoj će vrhunski glazbenici Šibeniku priuštiti koncert koji grad i pozornica zaslužuju.

Na njegove se riječi nadovezao i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Paško Rakić kazavši da je Klapa Bonaca svojim djelovanjem zaslužna za njegovanje glazbene baštine kojom se Šibenik diči. S tim na umu Grad je pružio potporu jubileju Klape Bonaca, koja nije mogla odabrati bolje mjesto za slavljenički koncert od Tvrđave sv. Mihovila.

Koncert se bliži, a ulaznica je iz dana u dan sve je manje! Dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava, u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets, po cijeni od 100 kuna. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica pri kupnji ostvaruju 10% popusta.

Tvrđava kulture za članove Kluba prijatelja u City Pointu osigurala je popust od 10% pri kupnji ulaznica (individualne članove na kupnju jedne, a obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice), dok na istom mjestu vlasnici kartica Addiko banke pri kupnji ulaznica ostvaruju popust od 5%.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti