HR
EN

Produženo radno vrijeme šibenskih tvrđava

01.04.2016.

Šibenske tvrđave sv. Mihovila i Barone bilježe odlične rezultate - u prva tri mjeseca ove godine tvrđave je posjetilo više od 14.000 posjetitelja, a  Klub prijatelja šibenskih tvrđava trenutno broji preko 2.000 članova!

Zbog iznimnog interesa posjetitelja te ususret ljepšim i dužim danima dnevno radno vrijeme tvrđava je produženo. Počevši od 1. travnja obje šibenske tvrđave, sv. Mihovila i Barone, biti će otvorene za dnevne posjetitelje svaki dan od 9 do 20 sati.

Ugostiteljski objekt na Tvrđavi sv. Mihovila, popularni Castrum, također je od danas ponovno otvorio svoja vrata te za sve posjetitelje pripremio odličan izbor toplih i hladnih napitaka u prekrasnom ambijentu ispod najpopularnijih tribina na otvorenom.

Podsjećamo da je cijena godišnje članarine za Klub prijatelja šibenskih tvrđava 50 kuna s kojom je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava

Pozivamo sve naše drage članove Kluba prijatelja i sve one koji to žele postati da nam se pridruže i uživaju u proljetnim danima na bedemima naših tvrđava!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti