HR
EN

Prijatelji Tvrđave sv. Mihovila uživali u još jednoj poslastici: Urban i njegova 4 oduševili Šibenik!

10.08.2015.

Tvrđava sv. Mihovila sinoć je u sklopu Jägermeister Adriatic Toura 2015. ugostila još jedne iznimne domaće izvođače, Urban & 4! Urban u jedinstvenom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pokazao se kao dobitna kombinacija za sve posjetitelje koji su do zadnjeg mjesta popunili gledalište i uživali u dvostanom koncertu.

Za ovosezonsko 18 večernje događanje na Tvrđavi sv. Mihovila članovi Kluba prijatelja tvrđave razgrabili su svoje ulaznice koje su mogli rezervirati prije svih ostalih te zajedno s Urbanom otpjevali neke od njegovih najvećih hitova. I to doslovno. Odabrana četvorka iz publike pridružila se izvođačima na bini i odlično otpjevala ''Priđi mi bliže''  nakon čega je Urban odlučio spustiti se u publiku i zajedno sa svima ostalima dovesti  koncert do usijanja.

Svevremenske pjesme Odlučio sam da te volim, Mala Truba, Astronaut, Nuclear Baby samo su jedne od brojnih koje svjedoče o Urbanovoj dominaciji na hrvatskoj rock sceni.

Odlična atmosfera s koncerta nastavila se i na after partyu ispod tribina Tvrđave sv. Mihovila uz resident DJ Jägermeister Adriatic Toura, Philla Jacksona

Urban na Tvrđavi sv. Mihovila svakako je bio jedan od vrhunaca ovogodišnje sezone koncertnih događanja, a najprestižnija pozornica u regiji i mjesto nezaboravnih doživljaja tako je pridružila još jedno vrhunsko ime svom nizu kvalitetnih nastupa domaćih i inozemnih imena iz svijeta glazbe i umjetnosti koje je ugostila u nepunih godinu dana.

Članovi Kluba prijatelja već u ponedjeljak, 10. kolovoza mogu besplatno uživati u još jednom koncertu u sklopu programa Strane B kada gostuje Kaja Farszky! Svestrana udaraljkašica koja djeluje kao solistica, ali surađuje s raznim komornim ansamblima, orkestrima, glazbenim i kazališnim umjetnicima, s jednakom se posvećenošću bavi vizualnim i scenskim elementima, a njeni nastupi obilježeni su snažnom umjetničkom osobnošću, kako u izvedbama klasične glazbe, tako i u najizazovnijim djelima suvremene glazbene literature. Istaknuti dio njezinog repertoara čine suvremena glazbena ostvarenja, među kojima i brojna u Hrvatskoj rijetko izvođena djela te praizvedbe.

foto: Danijel Cvetković, Zoran Stanić

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti