HR
EN

Predstavljen program Changer Meetupa

07.07.2017.

Uz razmjene znanja te podizanja profesionalnih i društvenih standarda, CHANGER MEETUP je i jedinstveno kulturno-turističko događanje koje se održava od 23. srpnja do 1. kolovoza 2017. u Šibeniku, na nekoliko lokacija u povijesnoj jezgri. U njegovom je središtu pet trodnevnih programa (CHANGER MEETUP CONFERENCE, CHANGER MEETUP MULTIMEDIA, CHANGER MEETUP STREET ART, CHANGER MEETUP PLAYGROUND i CHANGER MEETUP MUSIC) koja će okupiti najznačajnije domaće i regionalne nositelje promjena u područjima kojima se oni bave (od businessa do umjetnosti) te obogatiti sve sfere poslovnog, zabavnog i kulturnog života grada u periodu od 26. do 28. srpnja.

CHANGER MEETUP MUSIC rezerviran je za dva najjača imena regionalnih glazbenih promjena: grupu Laibach i jedinstvenu Josipu Lisac. Oni će svoje koncerte održati u tvrđavama sv. Mihovi i Barone, a cijelo vrijeme trajanja CHANGER MEETUPA povijesna će jezgra biti mjesto besplatnih živih svirki ABOPA, Chuija, Sowasa, Hrvatske funk delegacije te nekih od najboljih hrvatskih DJ-ja

Organizatori CHANGER MEETUPA su Turistička zajednica grada Šibenika i agencija fakat.

Koncert grupe Laibach održat će se na Tvrđavi  sv. Mihovil u četvrtak, 27. srpnja, koncert Josipe Lisac u petak, 28. srpnja na Tvrđavi Barone. Za njih je potrebno nabaviti ulaznice po cijeni od 150,00 kn u sustavu Entrio, u City Pointu šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1) ili na blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone, a u prodaji je i CHANGER MEETUP FORTRESSES EXPERIENCE ulaznica za oba koncert po cijeni od 230,00 kn.

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

zbog održavanja večernjih događanja tvrđave će za dnevni posjet biti otvorene po prilagođenom radnom vremenu:

30.7. | Tvrđava Barone | 9 - 20h

 1.8. | Tvrđava sv. Mihovila | 9 - 19h

Hvala vam na razumijevanju.