HR
EN

Predstavljen program Changer Meetupa

07.07.2017.

Uz razmjene znanja te podizanja profesionalnih i društvenih standarda, CHANGER MEETUP je i jedinstveno kulturno-turističko događanje koje se održava od 23. srpnja do 1. kolovoza 2017. u Šibeniku, na nekoliko lokacija u povijesnoj jezgri. U njegovom je središtu pet trodnevnih programa (CHANGER MEETUP CONFERENCE, CHANGER MEETUP MULTIMEDIA, CHANGER MEETUP STREET ART, CHANGER MEETUP PLAYGROUND i CHANGER MEETUP MUSIC) koja će okupiti najznačajnije domaće i regionalne nositelje promjena u područjima kojima se oni bave (od businessa do umjetnosti) te obogatiti sve sfere poslovnog, zabavnog i kulturnog života grada u periodu od 26. do 28. srpnja.

CHANGER MEETUP MUSIC rezerviran je za dva najjača imena regionalnih glazbenih promjena: grupu Laibach i jedinstvenu Josipu Lisac. Oni će svoje koncerte održati u tvrđavama sv. Mihovi i Barone, a cijelo vrijeme trajanja CHANGER MEETUPA povijesna će jezgra biti mjesto besplatnih živih svirki ABOPA, Chuija, Sowasa, Hrvatske funk delegacije te nekih od najboljih hrvatskih DJ-ja

Organizatori CHANGER MEETUPA su Turistička zajednica grada Šibenika i agencija fakat.

Koncert grupe Laibach održat će se na Tvrđavi  sv. Mihovil u četvrtak, 27. srpnja, koncert Josipe Lisac u petak, 28. srpnja na Tvrđavi Barone. Za njih je potrebno nabaviti ulaznice po cijeni od 150,00 kn u sustavu Entrio, u City Pointu šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1) ili na blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone, a u prodaji je i CHANGER MEETUP FORTRESSES EXPERIENCE ulaznica za oba koncert po cijeni od 230,00 kn.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti