HR
EN

Požurite po ulaznicu za Psihomodo pop!

31.05.2019.

Vijest o proslavi 5. rođendana Kluba prijatelja razveselila je brojne članove – ostalo je još malo ulaznica za koncert Psihomodo popa 6. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Predstavnici hrvatskog novog vala brojim hitovima rasplesat će šibensku publiku i time otvoriti koncertnu sezonu na tvrđavi. Nakon koncerta zabava će se s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Na specijalnom after partyju glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

Ulaznica za ovaj koncert nema u slobodnoj prodaji, već su dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati.

Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila (u organizaciji Tvrđave kulture) te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama.

 

Vidimo se na rođendanskom tulumu!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti