HR
EN

Požurite po ulaznicu za Psihomodo pop!

31.05.2019.

Vijest o proslavi 5. rođendana Kluba prijatelja razveselila je brojne članove – ostalo je još malo ulaznica za koncert Psihomodo popa 6. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Predstavnici hrvatskog novog vala brojim hitovima rasplesat će šibensku publiku i time otvoriti koncertnu sezonu na tvrđavi. Nakon koncerta zabava će se s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Na specijalnom after partyju glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

Ulaznica za ovaj koncert nema u slobodnoj prodaji, već su dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati.

Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila (u organizaciji Tvrđave kulture) te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama.

 

Vidimo se na rođendanskom tulumu!

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 15 do 17 sati, te od 19 sati, zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 3 PM to 5 PM, and from 7 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!