HR
EN

Poznato prvih 13 imena SHIP festivala!

22.04.2024.

Nakon pažljivog preslušavanja i pregledavanja više od tisuću prijavljenih bendova, SHIP crew odabrao je imena koja će zakoračiti na najjače šibenske pozornice! 

"Ovo stvarno nije bilo lako, očekivali jesmo da će biti puno prijavljenih, ali nas je iznenadila brojka. Ponosni smo što je SHIP nakon samo jedne godine izazvao ovakav interes. Nije bilo lako odabrati, ima genijalnih domaćih i stranih bendova, puno više nego imamo prostora i vremena, ali to su bile slatke brige. Vjerujem da ćemo vam predstaviti neka od najboljih imena na svjetskoj glazbenoj sceni", rekli su iz organizacije SHIP-a. 

Drugi po redu SHIP održat će se od 12. do 15. rujna u gradu domaćinu i prvog SHIP-a ikad, u Šibeniku. Već nekoliko mjeseci traju prijave i preslušavanje prijavljenih, a nakon što smo saznali da je ovogodišnji headliner  !!! (CHK CHK CHK), sada konačno znamo i prvih trinaest koji će stati na stage tvrđave sv. Mihovila, kluba Azimut, Kuće umjetnosti Arsen ili Tunela.

I ove godine će 42 domaća i strana izvođača zasvirati pred predstavnicima europske, ali i svjetske scene. Prošle je godine publika SHIP-a brojala preko 3.000 ljudi, a prva imena koja će se ukazati pred ovogodišnjom publikom su: DBFB (HR), DOPE KUKJATA (MK), FRANEK WARZYWA & MLODY BUDDA (PL), IDEM (HR), JE VEUX (HR), LAMBRINI GIRLS (UK), MRFY (SI), NESHA NYCEE (US), NEUTRON (RS), RØLØ (HR), TENA NOVAK QUARTET (HR), THE FLABBIES (TR), VEJA (HR).

Prvih trinaest je poznato, a ostala imena koja će zakoračiti na SHIP stage-eve saznajemo uskoro. Podsjećamo da ovogodišnje izdanje festivala otvara !!! (CHK CHK CHK) te da su ulaznice u prodaji (Festival Ticket - 34 € / Opening Concert Ticket - 34 € / Festival + Opening Concert Ticket - 39 € / Pro pass Ticket - 64  €)

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti