HR
EN

Poznat kompletan line up festivala "Let's Rock" na Tvrđavi sv. Mihovila, ulaznice u prodaji od ponedjeljka!

02.06.2020.

Poznat je kompletan popis izvođača koji će nakon dugo vremena uživo stati pred publiku i zajedno s njom pozdraviti ljeto na, podno i među zidinama šibenske Tvrđave sv. Mihovila! 

U festivalskom izdanju "Let's Rock!" tvrđava 21. lipnja postaje epicentar glazbe, u čijem se središtu nalaze domaći izvođači i kantautori čiji je glazbeni izričaj ostavio traga na nacionalnoj glazbenoj sceni. 

The FogsellersPi i Porto Morto dodatak su već najavljenom popisu izvođača – Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R. August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma, Rolo – koji će se od popodnevnih sati izmjenjivati na nekoliko pozornica tvrđave, slaveći osim početka ljeta i Svjetski dan glazbe.

Tvrđava kulture Šibenik, uz potporu Hrvatske glazbene unije, upravo na taj simboličan datum vraća glazbu u svakodnevni život i to organizacijom festivala koji za cilj ima podržati glazbenike, umjetnike i ostale dionike glazbene industrije nakon razdoblja neizvjesnosti i dana tišine te zajedno s publikom odaslati poruku optimizma.

Iz Tvrđave kulture ističu kako će događanje biti održano u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera, što znači da će broj posjetitelja biti ograničen. Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i pridružite se valu pozitivnih vibracija - let's rock!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od ponedjeljka, 8. lipnja u 12 sati, putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice. Kontigent je ograničen, stoga požurite!

Ostalima će ulaznice biti dostupne od srijede, 10. lipnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets po cijeni od 130 kuna.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!