HR
EN

Poziv svim poduzetnicima i vlasnicima OPG-ova na okrugli stol u sklopu provedbe projekta Barone

11.01.2016.

Grad Šibenik, u sklopu provedbe projekta "Barone – otkrivanje bogate prošlosti, put prema uspješnoj budućnosti" organizator je okruglog stola pod nazivom "Nove mogućnosti za prezentaciju na revitaliziranoj tvrđavi Barone". 

Okrugli stol namijenjen je svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima, OPG-ovima i seoskim domaćinstvima s područja Šibensko-kninske županije koji žele predstaviti svoje proizvode putem Augmented Reality (AR) tehnologije i Gastro-kulturnog centra.
 
''Pozivam sve naše poduzetnike i vlasnike OPG-ova da se prijave za sudjelovanje na okruglom stolu gdje će imati priliku upoznati se s novim sadržajima na Tvrđavi Barone, ali i sa svim mogućnostima koje im se pružaju kako za vlastitu promociju tako i za prodaju njihovih proizvoda'' izjavio je dr. Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika.
 
Okrugli stol održati će se u utorak, 12. siječnja 2016. godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika s početkom u 12 sati.
Prijave za sudjelovanje na okruglom stolu zaprimaju se zaključno s 11. siječnja na e-mail adresu:tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr ili pozivom na broj 091/497 55 47.
 
Program okruglog stola :

12h -12.30h

Predstavljanje projekta obnove, sadržaja i turističkih potencijala tvrđave Barone

12.30h – 13.00h

Predstavljanje Gastro- kulturnog centra tvrđave Barone

13.00h – 13.30h

Predstavljanje AR tehnologije

13.30h – 14.30h

Rasprava

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti