HR
EN

Poziv svim poduzetnicima i vlasnicima OPG-ova na okrugli stol u sklopu provedbe projekta Barone

11.01.2016.

Grad Šibenik, u sklopu provedbe projekta "Barone – otkrivanje bogate prošlosti, put prema uspješnoj budućnosti" organizator je okruglog stola pod nazivom "Nove mogućnosti za prezentaciju na revitaliziranoj tvrđavi Barone". 

Okrugli stol namijenjen je svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima, OPG-ovima i seoskim domaćinstvima s područja Šibensko-kninske županije koji žele predstaviti svoje proizvode putem Augmented Reality (AR) tehnologije i Gastro-kulturnog centra.
 
''Pozivam sve naše poduzetnike i vlasnike OPG-ova da se prijave za sudjelovanje na okruglom stolu gdje će imati priliku upoznati se s novim sadržajima na Tvrđavi Barone, ali i sa svim mogućnostima koje im se pružaju kako za vlastitu promociju tako i za prodaju njihovih proizvoda'' izjavio je dr. Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika.
 
Okrugli stol održati će se u utorak, 12. siječnja 2016. godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika s početkom u 12 sati.
Prijave za sudjelovanje na okruglom stolu zaprimaju se zaključno s 11. siječnja na e-mail adresu:tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr ili pozivom na broj 091/497 55 47.
 
Program okruglog stola :

12h -12.30h

Predstavljanje projekta obnove, sadržaja i turističkih potencijala tvrđave Barone

12.30h – 13.00h

Predstavljanje Gastro- kulturnog centra tvrđave Barone

13.00h – 13.30h

Predstavljanje AR tehnologije

13.30h – 14.30h

Rasprava

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom svibnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during May 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!