HR
EN

Početak prodaje ulaznica za ovogodišnji Terraneo Summer Break

11.06.2015.

Započela je pretprodaja ulaznica za ovogodišnji Terraneo Summer Break 2015 u sklopu kojeg će se, od 16. lipnja do 14. kolovoza, održati šest Terraneo koncertnih večeri, četiri u Zadru, te dvije u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila!

Kao što je već najavljeno, dio Terraneo  Summer Breaka odvijat će se neizostavno i u Šibeniku, na tvrđavi sv. Mihovila, uz koncerte Kokolo Afrobeat Orchestra i The Boogaloo Destroyersa (SAD) 24. srpnja i iščekivani koncert Lambchopa (SAD) 25. srpnja.

Terraneo Summer Break 2015. održava se pod pokroviteljstvom Grada Šibenika, Turističke zajednice Grada Šibenika i Tvrđave sv. Mihovila.

-- ULAZNICE ZA TERRANEO SUMMER BREAK PROGRAME --

Ulaznice za Terraneo koncertne večeri u pretprodaji se od 11. lipnja mogu kupiti na Tvrđavi sv. Mihovila, u Muzeju Grada Šibenika, na svim prodajnim mjestima i u online prodaji sustava Eventim.hr, Entrio.hr, Adriaticket.com  i  Croatia-tickets.com, te u šibenskom klubu Azimut.

Cjenovne kategorije ulaznica po koncertima:

24.07. Kokolo Afrobeat Orchestra/ Boogaloo Destroyers / Terraneo DJ crew, Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila

(pretprodaja 80,00 kn, na dan koncerta 100,00 kn)

25.07. Lambchop, Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila

(pretprodaja 100,00 kn, na dan koncerta 120,00 kn)

Broj ulaznica za sve programske večeri ograničen je kapacitetom prostora održavanja! 

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team