HR
EN

Počela prodaja ulaznica za Šibenik Delight!

29.07.2015.

Na jednoj od najatraktivnijih dalmatinskih koncertnih lokacija, u najužoj gradskoj jezgri grada Šibenika, Tvrđavi sv, Mihovila, odličnom nizu vrhunskih večernjih događanja pridružiti će se sredinom kolovoza i trodnevni program pod nazivom ŠIBENIK DELIGHT! Vrhunski i energični glazbenici zabaviti će publiku u  od 16 do 18. kolovoza kada nastupaju: JAZZANOVA LIVE feat. PAUL RADNOLPH, DJ EDDY RAMICH, KIRIL DJAIKOVSKI feat. TK WONDER & MC WASP, DJ FOOD, VLATKO STEFANOVSKI I MIROSLAV TADIĆ.

U nedjelju 16. kolovoza u 22h nastupaju JAZZANOVA LIVE feat. PAUL RANDOLPH, berlinski kolektiv koji  se smatra jednim od najzaslužnijih promotora glazbenih stilova, kao što su nu-jazz, chillout i jazz house, povezujući dub i brazilijanu, jazz i house, afričku muziku i downbeat s technom i minimal technom. DJ set Jazzanove poziv je svim ljubiteljima glazbe koji su spremni za prihvaćanje novog i izvrtanje starog pogleda na glazbu – te svakako onima spremnima na ples.

Na afterpartyju od 24h-04h podršku im pruža dobro poznati hrvatski DJ EDDY RAMICH.

Ponedjeljak 17. kolovoza u 22h publiku će zabaviti, dobro poznati, KIRIL DJAIKOVSKI feat. TK WONDER & MC WASP. Uz uspješnu glazbenu karijeru koja se proteže na dva desetljeća, Kiril Djaikovski bez sumnje jedan je od najcjenjenijih elektronskih umjetnika s Balkana. Smatra se jednim od prvih glazbenih producenata koji je predstavio balkanski zvuk modernoj dance produkciji – svjetski poznat kao “Balkan Beat fenomen”. Djaikovski je skladao glazbu za poznate filmove Milče Mančevskog (Prije kiše) i nastupio je na festivalima poput Pohoda, Woodstock, Exit Festival, Repercussion Festival i dr.

Nakon koncerta Djaikovskog, za atmosferu od 24h-04h će biti zadužena ekipa iz DJ FOOD projekta. Najpoznatiji po izdanju Jazz Breaks Series, predvođeni britanskim DJ-em Kevin Foakesom aka Strectly Kev, DJ FOOD zaslužan je za niz vrhunskih remix izdanja, albuma te kompilacija elektronske glazbe.

Utorak, 18. kolovoza rezerviran je za poznati dvojac: VLATKO STEFANOVSKI i MIROSLAV TADIĆ. Stefanovski, poznat i kao frontman kultne bivše makedonske skupine Leb i sol, te Tadić (rođen u Tuzli, školovan u ex-Jugoslaviji, odnosno Srbiji, a od 1979. godine živi i predaje u Los Angelesu, SAD) do sada su objavili niz samostalnih albuma, kao i tri zajednička: “Krushevo” (1998.), “Live in Belgrade” (2000.) i “Treta majka” (2004.). Na njima su većinom snimili obrade narodnih pjesama s prostora ex-Jugoslavije, što im je i okosnica repertoara kakav može očekivati i publika na koncertu u sklopu serije ŠIBENIK DELIGHT, koji će virtuozni gitaristički dvojac održati u nastavku europske turneje. Koncert počinje u 21h.

Ulaznice za Šibenik Delight osim putem sustava Entrio, od danas su dostupne su i na blagajnama Tvrđave kao i u Muzeju grada Šibenika po cijenama:

Live show & Afterparty- 120 kn pretprodaja, 140 kn na ulazu

Afterparty-40 kn

Paketu za sva tri dana- 300 kn.

 

Klub prijatelja Tvrđave sv. Mihovila i ovaj put dobiva više! Za sve članove Kluba prijatelja koji uz predočenje svoje članske iskaznice na blagajnama Tvrđave kupe ulaznice do 10. 8. cijena paket- ulaznice iznosi 210 kn, odnosno 90 kn za jednodnevnu. Za kupovinu od 10. – 16. 8. cijena paket-ulaznice iznosi 255 kn i 100 kn za jednodnevnu.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti