HR
EN

Plesna predstava Ramazuri otvara Šibenik dance festival na Tvrđavi sv. Mihovila!

13.04.2022.

Razigrani spoj plesa i cirkusa na pozornici sv. Mihovila: Mađarski Ramazuri otvara Šibenik dance festival!

 

Izvedbom mađarske predstave Ramazuri, koja praćena glazbom uživo kroz duhovite i razigrane koreografije spaja suvremeni ples i elemente cirkusa, na Tvrđavi sv. Mihovila 25. srpnja bit će otvoreno 11. izdanje Šibenik dance festivala.

Glazbu koja uživo prati ples izvode njezini skladatelji Izsák Farkas i Dávid Szarvas. Vrlo važnu ulogu u predstavi igra i scenografija, a uz grandiozne akrobacije vrhunski tehnički uvježbanih plesača gledatelj se hipnotički uvodi u karnevalsku atmosferu prošaranu elementima elektroswinga, etna, jazza i hip-hopa.

Šibensku publiku i goste na pozornici sv. Mihovila u predstavu Ramazuri uvest će gostujući 20-minutni plesni program u izvedbi 16 plesačica. Riječ je o skupini Beyond Words Dance Company, izuzetnom projektu koreografkinje Kate Jablonski koja je okupila izuzetne plesačice iz američkog Illinoisa.

Šibenik dance festival u srpnju ove godine transformirat će grad u plesnu pozornicu izvedbama na Tvrđavi sv. Mihovila i Tvrđavi Barone koje već godinama ugošćuju najbolje plesne skupine i umjetnike iz Hrvatske i inozemstva.

 

ULAZNICE

Ulaznice za predstavu Ramazuri možete kupiti na linku putem sustava Eventim, te na blagajni Tvrđave sv. Mihovila gdje za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava s važećom članskom iskaznicom vrijedi popust od deset posto.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti