HR
EN

Parov Stelar i Stereo MC's na novogodišnjem vikendu u Šibeniku!

24.11.2023.

Parov Stelar i Stereo MC's headlineri su šibenskog novogodišnjeg provoda, 321 FESTA, koji će posljednja tri dana i tri noći u godini na dvije pozornice okupiti strana i domaća imena uz čiju ćemo glazbu ispratiti ovu godinu!

Novogodišnji party počinje u subotu 30. prosinca uz vrhunskog DJ-a, electro swing pionira Parova Stelara, a zabavu u posljednjoj noći ove godine, u nedjelju 31. prosinca, nastavljamo uz Stereo MC's, provjereni recept koji uvijek garantira odličan provod. 

Parov Stelar poznat je po svom uzbudljivom spoju elektroničke glazbe i tradicionalnog swinga s jazzom, a u Šibenik stiže u pratnji vrsnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici ispred katedrale!

Tijekom posljednja dva desetljeća ovaj je glazbenik izgradio sebi svojstven žanr, a upravo nastupi uživo najbolje prenose energičnu srž njegove glazbe, kombinirajući tradicionalnu i modernu dance glazbu koja uvijek prenese neku posebnu energiju. Nastupi na popularnim festivalima kao što su Glastonbury, Coachella ili Lollapalooza, kao i suradnja s glazbenim zvijezdama poput Lane Del Rey, Tonyja Bennetta & Lady Gage, iznova potvrđuju Stelarovu reputaciju globalne zvijezde!

Za warm up je zadužen El Siciliano, Stelarov službeni DJ na turnejama, a noć će završiti uz zagrebačkog DJ-a Antonia Zuzu.

A četiri godine nakon upečatljivog nastupa s kojim je publika u Šibeniku dočekala 2020. godinu, jedan od najdugovječnijih hip-hop dance electronic sastava Stereo MC's kojeg čine Rob Birch i Nick Hallam, spremni su za novu rundu novogodišnjeg partyja.Provjereno znamo da publika ne ostaje imuna na plesne ritmove njihovih Connected, Step It UpDeep Down and Dirty ili We Belong in This World Together, a tako će biti i u novogodišnjoj noći. Za warm up i afterparty u novogodišnjoj noći ispred katedrale pobrinut će se Felver, DJ koji više od 25 godina pokazuje da je itekako poželjan izvođač. Tko će sve svirati na pozornici u Parku 29., 30. i 31. prosinca otkrit ćemo uskoro! Tih dana plesat će se i danju i noću i možemo reći da su ispred nas uistinu fantastični koncerti za sve kojima se pleše uz odlična domaća, ali i vrhunska strana imena.

Do tada, Šibenčane i goste čeka vrhunski provod na Adventuri koju 1. prosinca otvaraju Matija Cvek & The Funkensteins, a tijekom prosinca sviraju i Balkan Zoo & Nina Ćorić, Neno Belan & Fiumens, Nika Turković, Kuzma & Shaka Zulu, Ljetno kino te mnogi drugi domaći izvođači! Sve novosti i informacije s Adventure, kao i novogodišnjeg dočeka možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama te na web stranici Adventure

321 FEST organizira Tvrđave kulture uz potporu Grada Šibenika i šibenske Turističke zajednice.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u četvrtak 20. lipnja Tvrđava Barone otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Thursday, June 20th, Barone Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!