HR
EN

OTP banka postaje sponzor Tvrđave kulture Šibenik

13.07.2021.

Danas je na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila potpisan sponzorski ugovor između OTP banke i Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik koji označava početak nove, zajedničke priče poticanja i razvoja kulturnog života grada i lokalne zajednice uz pomoć partnera kojem je djelovanje na pozitivna zbivanja u kulturi bitan aspekt poslovanja. 

Ugovor su potpisali u ime Tvrđave kulture ravnateljica Gorana Barišić Bačelić, a u ime OTP banke Slaven Celić, član Uprave. 

„Pozitivna zbivanja u Šibeniku kojima svjedočimo posljednjih godina sve nas čine jako ponosnima. Tvrđava kulture, ustanova koja brine o predivno obnovljenim tvrđavama, na kojima Šibenik spaja svoju bogatu baštinu s kulturnim i zabavnim sadržajima privlačeći publiku i posjetitelje iz cijele Hrvatske, jedan je od najpozitivnijih primjera u recentnom razvoju Šibenika. Ponosni smo, kao poslovni subjekt u ovom gradu, da postajemo dio jedne ovakve priče. Donacijom od preko pola milijuna kuna, koju smo početkom ove godine dodijelili Odjelu pedijatrije OB Šibenik u sklopu našeg donacijskog programa 'Zaokruži', pokazali smo kako ovdje nismo samo da bi ostvarili svoje poslovne ciljeve, nego i sudjelujemo u drugim sferama života Grada Šibenika. Zbog svega što je ova Ustanova napravila u promoviranju Grada, partnerstvo s Tvrđavom kulture se nametnulo kao sljedeći logični korak. Svakako i dalje želimo biti dio života ovoga Grada, kako pružajući najbolju moguću financijsku uslugu njegovim stanovnicima i poslovnim klijentima, tako prateći i podupirući najvažnija zbivanja njegovog društvenog života“, izjavio je Slaven Celić prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu. 

Svoje zadovoljstvo novom suradnjom potvrdila je i ravnateljica Tvrđave kulture Gorana Barišić Bačelić: „Kroz naše dosadašnje djelovanje pokazalo se važnim imati partnera koji dijeli sličnu viziju poslovanja, i drago nam je što je OTP banka prepoznala to u Tvrđavi kulture. Pozicionirali smo se kao jedan od najprepoznatljivijih kulturnih brendova i izuzetno nam je drago kada to prepoznaju naši partneri te svojim doprinosom žele dati dodatan vjetar u leđa u dostizanju naše vizije – da postanemo nacionalno i europski relevantan dionik kulturnih i kreativnih industrija i sinonim za izvrsnost na području kulturnog menadžmenta. Drago nam je što se u ta nastojanja uključuje OTP banka, i zahvalni smo na ukazanom povjerenju.“ 

Po potpisivanju ugovora obje su strane iskazale želju za ostvarivanjem dugoročne suradnje, na obostrano zadovoljstvo. Poslovna politika OTP banke je da razvija duboke veze sa svim lokalnim zajednicama u kojima posluje, podupirući i pomažući različite društvene inicijative i aktivnosti, kojih u Tvrđavi kulture ne manjka, a za vjerovati je da će ih zahvaljujući novim potporama biti još i više. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti