HR
EN

Otkrijte što vas čeka ovaj vikend u Kantuniću i na Baroneu!

11.11.2020.

Već je prošlo mjesec dana od početka tjednih druženja u Kantuniću i nedjeljom na Baroneu, kroz koje je prošlo više od dvjesto veselih i nasmijanih lica! Uz popodnevna druženja radnim danom i ovog se vikenda u Kantuniću održavaju zanimljive radionice: u petak 13. studenog radionica oslikavanja lica namijenjena djeci, pod vodstvom Nataše i Dore Divila, a već u subotu 14. studenog radionica amaterskog fotografiranja za odrasle koju će voditi Valerio Baranović. Prijave za sudjelovanje nisu potrebne, no kapacitet je ograničen, stoga dođite na vrijeme.

Veseli dječji petak u Kantuniću starta u 17:30 sati, a u goste stižu Nataša i Dora Divila. One će oslikati lica malenih posjetitelja motivima koje samo dječja mašta može zamisliti i na kratko ih pretvoriti u prava mala hodajuća umjetnička djela. Dok se djeca zabavljaju, njihova pratnja može iskoristiti neke od promotivnih akcija koje su pripremili naši partneri – ugostitelji i obrtnici smješteni u staroj gradskoj jezgri.

Na istom mjestu u subotnje jutro u 11 sati, odrasli će od Valerija Baranovića saznati male tajne fotografskog umijeća. Kako postići kvalitetnu fotografiju koristeći kameru mobitela i još puno korisnih savjeta naučit ćete u Kantuniću i naučeno primjeniti u kratkoj šetnji starom gradskom jezgrom.

Iz grada se u nedjelju, 15. studenog, selimo na Barone gdje će djeca i roditelji ponovno doći na svoje izradom vlastitog letećeg zmaja. Pod vodstvom Tijane Mihailović zmajevi će se izrađivati od reciklažnog materijala, poput starih novina. Kada budu spremni, izrađeni zmajevi će se s Tvrđave Barone puštati u svoj prvi let nad šibenskim krovovima.

Ulaz na Tvrđavu Barone slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom, a iz Tvrđave kulture poručuju da će se sva događanja održati u skladu s epidemiološkim preporukama.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti