HR
EN

Oliver Dragojević zatvorio sezonu 2015.

13.10.2015.

Posljednji ovosezonski koncert na Tvrđavi sv. Mihovila, ujedno i rođendanski koncert Radio Dalmacije, održao je Oliver Dragojević zajedno s Dupinima pred prepunim gledalištem odlično raspoloženih Šibenčana i njihovih gostiju. Tvrđava sv. Mihovila tako se još jednom se pokazala kao prekrasno mjesto sinergije jedinstvenog ambijenta, izvođača i publike.

Uvod u prekrasnu večer pod zvijezdama Oliver je započeo legendarnom Skalinadom koju je kao i ostale njegove hitove publika je u glas otpjevala u preko dva sata koncerta.

''Vidio sam Tvrđavu sv. Mihovila na televiziji i baš sam sretan što nastupamo večeras u ovako prekrasnom ambijentu. Kiša nam je malo poremetila planove za subotu, ali večeras se isplatilo. Drago mi je što ljudi izvana imaju priliku doći na jedno ovakvo mjesto i održati svoje koncerte'' izjavio je Oliver neposredno nakon koncerta.

Sinoćnji koncert na Tvrđavi sv. Mihovila bio je ujedno i zadnji u ovoj sezoni.

''Doista nismo mogli poželjeti ljepše zatvaranje sezone – Oliver je izvođač koji je kao stvoren za ljetnu pozornicu na Tvrđavi i iako mu je sinoć bio prvi koncert sigurni smo da nije i zadnji na fortici. To je prepoznala i naša publika koja je pokazala veliki interes za ovaj koncert. Iza nas je gotovo šest uzbudljivih mjeseci s 28 događanja, različitih vrsta i žanrova, kako mi volimo reći – za ljude dobrog ukusa. Naši posjetitelji su iz svih krajeva Hrvatske, pozornica na tvrđavi sv. Mihovila je jedinstveni prostor koji svakom koncertu daje dodanu vrijednost i čini ga posebnim. Cilj nam je da pozornica na tvrđavi bude prepoznata i međunarodnoj publici, naša zadaća je da i dalje pružamo kvalitetan program koji će podiže razinu kulturne ponude u gradu'' izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavom Muzeja grada Šibenika.

Otkako je Tvrđava sv. Mihovila revitalizirana prije nepune dvije godine posjetilo ju je preko 250.000 posjetitelja, dok je ove godine je na Tvrđavi sv. Mihovila održano 28 večernjih događanja na kojima su sudjelovala renomirana imena poput Massima, Motovun Film Festivala, Rundek Cargo Tria, Lada, Parnog Valjka,  Amire Medunjanin, SuperUho- Flogging Molly, Detoura, Perpetuum Jazzilea, Zvjezdanih chefovova pod zvjezdanim nebom, Elvisa Stanića, Maksima Mrvica i Papandopulo kvarteta.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti