HR
EN

Oliver Dragojević na Tvrđavi sv. Mihovila!

23.09.2015.

Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija 2014.godine i jedna od najljepših pozornica na Jadranu zatvara ovogodišnju sezonu večernjih događanja velikom rođendanskom proslavom 20 godina Radio Dalmacije uz koncert Olivera Dragojevića u subotu, 10. listopada u 20 sati!

''Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti Olivera Dragojevića i Dupine kao naš posljednji ovosezonski koncert na Tvrđavi sv. Mihovila, svojevrsni šećer na kraju ove odlične sezone koju polako privodimo kraju i to sa ukupno 28 večernjih događanja i preko 20.000 posjetitelja. Radio Dalmacija, medijski pokrovitelj Tvrđave sv. Mihovila, jedan je od najdugovječnijih i najrespektabilnijih medija u Hrvatskoj i veoma smo sretni što su, uz rođendanske proslave u Zadru, Splitu i Dubrovniku, za svojih 20 šibenskih godina izabrali upravo našu tvrđavu i što jedan takav veliki jubilej zatvara našu sezonu'' izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavima Muzeja grada Šibenika.

Besplatni koncert Olivera Dragojevića zahvala je svim Šibenčanima i njihovim gostima na podršci tijekom 20 godina rada Radio Dalmacije kao i za nepune dvije godine otkako je šibenska Tvrđava sv. Mihovila revitalizirana.

Limitirani broj ulaznica moći će se predignuti od 1.listopada na prodajnim mjestima o kojima će organizatori koncerta pravovremeno obavijestiti javnost.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti