HR
EN

Okrugli stol na temu razvoja kulture i civilnog društva - sudjeluje i Tvrđava kulture!

11.11.2021.

Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“ održat će se u petak, 12. studenog u 12 sati, u šibenskom ABC-u (Adriatic Business Centar), u organizaciji Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a u sklopu Konferencije o budućnosti Europe.

Ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić u diskusiji sudjeluje kao predstavnica jedne od vodećih ustanova u kulturi na području Šibensko-kninske županije, uz Željku Markulin (koordinatorica Nacionalne kontakt točke za program CERV, Ured za udruge Vlade RH), Aneru Stopfer (voditeljicu službe za program Kreativna Europa, Ministarstvo kulture i medija) i Vesnu Puača (predstavnica Udruge ZvoniMir).

 

ORGANIZACIJE U KULTURI I CIVILNO DRUŠTVO POKRETAČ RAZVOJA

Teme koje će se obuhvatiti raspravom za cilj će imati osvijestiti ulogu organizacija u kulturi i civilnom društvu u Hrvatskoj kao bitnim pokretačima društvenog i gospodarskog razvoja regija, uz predstavljanje programa Creative Europe u sklopu kojeg se financiraju projekti iz područja kulture. Tijekom okruglog stola, svim sudionicima događaja će se pružiti i konkretne informacije o aktualnim i nadolazećim natječajima u okviru programa Unije namijenjenim kulturi i općenito organizacijama civilnog društva u novoj financijskoj perspektivi (2021-2027), s naglaskom na programima Unije: CERV - Građani, jednakost, prava i vrijednosti i Kreativnoj Europi – potprogramu Kultura.

 

ONLINE PRIJENOS

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE, a broj mjesta je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama. Događanje možete također pratiti online klikom na POVEZNICU.

Više informacija pročitajte OVDJE.

Postavke pristupačnosti