HR
EN

Okrugli stol na temu razvoja kulture i civilnog društva - sudjeluje i Tvrđava kulture!

11.11.2021.

Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“ održat će se u petak, 12. studenog u 12 sati, u šibenskom ABC-u (Adriatic Business Centar), u organizaciji Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, a u sklopu Konferencije o budućnosti Europe.

Ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić u diskusiji sudjeluje kao predstavnica jedne od vodećih ustanova u kulturi na području Šibensko-kninske županije, uz Željku Markulin (koordinatorica Nacionalne kontakt točke za program CERV, Ured za udruge Vlade RH), Aneru Stopfer (voditeljicu službe za program Kreativna Europa, Ministarstvo kulture i medija) i Vesnu Puača (predstavnica Udruge ZvoniMir).

 

ORGANIZACIJE U KULTURI I CIVILNO DRUŠTVO POKRETAČ RAZVOJA

Teme koje će se obuhvatiti raspravom za cilj će imati osvijestiti ulogu organizacija u kulturi i civilnom društvu u Hrvatskoj kao bitnim pokretačima društvenog i gospodarskog razvoja regija, uz predstavljanje programa Creative Europe u sklopu kojeg se financiraju projekti iz područja kulture. Tijekom okruglog stola, svim sudionicima događaja će se pružiti i konkretne informacije o aktualnim i nadolazećim natječajima u okviru programa Unije namijenjenim kulturi i općenito organizacijama civilnog društva u novoj financijskoj perspektivi (2021-2027), s naglaskom na programima Unije: CERV - Građani, jednakost, prava i vrijednosti i Kreativnoj Europi – potprogramu Kultura.

 

ONLINE PRIJENOS

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE, a broj mjesta je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama. Događanje možete također pratiti online klikom na POVEZNICU.

Više informacija pročitajte OVDJE.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti