HR
EN

Održana Connecting Cinemas božićna zabava

18.12.2020.

I projekt Connecting Cinemas zahvatilo je blagdansko raspoloženje! Tako su partneri na projektu održali malu božićnu zabavu na kojoj su razmjenjivali božićne običaje svojih zemalja, svirali tradicionalne božićne pjesme i napjeve i dobro se zabavili uz igru pogađanja filmskih naslova - i sve to online!

Uz Tvrđavu kulture i vodećeg partnera, njemački kino-kulturni centar Neue Kammerspiele iz Kleinmachnowa, sudjelovali su i ostali: Public Art Lab (Njemačka), Amza Pellea Cinema (Rumunjska), Cinema Star (Grčka), M2C Institute for Applied Media Technology and Culture at the City University of Applied Sciences (Njemačka), Amsterdam University of Applied Sciences (Nizozemska) i KEA European Affairs Brussels (Belgija).

Uz želje za ugodne blagdane, poslali su i jednu novogodišnju: neka sljedeća godina donese i nove susrete, i to one uživo!

Projekt Connecting Cinemas in Rural Areas financiran je od strane Europske komisije iz prioriteta "Europa spremna za digitalno doba", a provodi se u okviru poziva Cinemas as Innovation Hubs for Local Communities. Ukupan proračun projekta je 611.455,00 eura, od čega se iznos od 72.440,00 eura odnosi na proračun Tvrđave kulture Šibenik.

 

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost JUK Tvrđava kulture Šibenik i ni na koji način ne odražava stavove Europske Komisije/MEDIA Policy, Audiovisual Industry & Media Support Programmes.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti