HR
EN

Održan peti i zadnji projektni sastanak EMOUNDERGROUNDS-a, prvi uživo!

21.06.2022.

Predstavnici Tvrđave kulture su prošli tjedan od 13. do 15. lipnja boravili u prekrasnom Carpiju u Italiji, na na petom i zadnjem projektnom sastanku u sklopu projekta EMOUNDERGROUNDS iz Interreg ADRION Programa, ujedno i prvom uživo!

Prvi on-site sastanak predvodili su predstavnici Općine Carpi, a uz Tvrđavu kulture sudjelovali su i projektni partneri iz Grčke, Slovenije, Albanije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Tvrđava kulture predstavila je dosadašnji napredak aktivnosti predstavnicima projektnih institucija: Općina Nardo (ITA), Općina Andravida-Kyllini (GRC), Turistička zajednica Grada Rijeke (HRV), Regionalni razvojni centar Koper (SVN), Općina Ivančna Gorica, Slovenija (SVN), Općina Kukes (ALB), Turistička organizacija Općine Bar (MNE), Javna ustanova Agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća grada Trebinje (BIH).

Inače, projekt EMOUNDERGROUNDS vrijedan je 2.599.994,86 eura, dok budžet Tvrđave kulture iznosi nešto manje od 2 milijuna kuna (264.387,78 eura). Provedba projekta sufinancirana je iz programa transnacionalne suradnje Interreg ADRION, u iznosu od 85% vrijednosti. Najznačajnije ulaganje šibenske Tvrđave kulture odnosi se na VR tehnologiju sa svrhom storytellinga na šibenskim tvrđavama. 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti