HR
EN

Odgođen koncert The Queen Symphony: novi datum 29.6.!

10.06.2016.

ZBOG NEPOVOLJNIH VREMENSKIH UVJETA ODGAĐA SE KONCERT „THE QUEEN SYMPHONY“ NA TVRĐAVI SV. MIHOVILA

NOVI DATUM ODRŽAVANJA KONCERTA 29. LIPNJA 2016.!!!

Kupljene ulaznice vrijediti će za novi termin održavanja koncerta

 

Koncert ŠPD Kola i Simfonijskog puhačkog orkestra OSRH „The Queen Symphony“, koji se trebao održati u danas, 10. lipnja odgađa se, odlukom organizatora, zbog najavljenih promjenjivih i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Novi datum održavanja koncerta zakazan je za srijeda 29. lipnja 2016. godine.

''Nažalost, zbog iznimno nepovoljnih i promjenjivih vremenskih uvjeta koji će trajati idućih nekoliko dana primorani smo odgoditi najavljeni koncert, u nastojanju da i publici i izvođačima osiguramo dobre uvjete za provod na otvorenom. Brojni posjetitelji nam dolaze iz cijele Dalmacije te ne možemo čekati proljepšanje vremena u posljednji čas.  Željeli smo ljetnu atmosferu što prije započeti, ali eto vrijeme je ipak odlučilo malo pričekati i protiv toga ne možemo. Ono što možemo jest našoj publici najaviti da će kupljene ulaznice vrijediti za novi termin održavanja 29. lipnja.“ izjavila je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica šibenskih tvrđava.

Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin održavanja koncerta. Ukoliko kupci ulaznica za koncert „The Queen Symphony“ odluče vratiti svoje kupljene ulaznice, za ulaznice koje su kupljenje na tvrđavama sv. Mihovil i Barone, povrat novca će se izvršiti isključivo na blagajnama tvrđava na kojima su kupljene uz predočenje ulaznice i računa. Povrat će započeti u ponedjeljak 13. lipnja (radno vrijeme od ponedjeljka do nedjelje 8 – 21 sat).

Ostale ulaznice mogu se vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene. Sustav Eventim: Ulaznice kupljene preko interneta ili putem predračuna, potrebno je kontaktirati Eventim na broj 060 555 000 u vremenu od 9 do 18 sati radnim danom i poslati na adresu Eventim d.o.o., Vice Vukova 8, 10000 Zagreb. U slučaju da su ulaznice kupljene internet kupovinom i plaćene kreditnom karticom, povrat će biti izvršen na istu karticu koja je terećena za kupovinu. Ukoliko je plaćanje izvršeno unaprijed ili predračunski, na e-mail adresu info@eventim.hr potrebno je zatražiti povrat sredstava i dostaviti adresu i podatke valjanog računa na koji će se povrat izvršiti.

Croatia tickets: Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-amil: info@croatia-tickets.com.

 

Unaprijed hvala na razumijevanju i stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti