HR
EN

Odbrojavaju se dani do vrhunca sezone dobrih vibracija!

31.08.2018.

Tvrđava kulture Šibenik najbolje je ostavila za kraj: 5. rujna se bliži, a time raste uzbuđenje pred vrhunac sezone dobrih vibracija na Tvrđavi sv. Mihovila – koncert Bryana Ferryja!

Posljednji iz niza ovoljetnih gostovanja glazbenika svjetskog kalibra – LP, Mario Biondi, Róisín Murphy i drugih – kroz koje se Tvrđava sv. Mihovila ponovno dokazala kao vrhunski koncertni prostor, zasigurno će taj status potvrditi i u srijedu.

Da se zaista radi o najiščekivanijem koncertu ljeta potvrđuje i rekordan rok u kojem su ulaznice bile rasprodane – 36 sati! Vjerojatno je to jedan od najbrže rasprodanih koncerata posljednjih godina u Hrvatskoj. Nešto više od tisuću sretnika iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva zaputiti će se prema Šibeniku kako bi uživali u večeri bezvremenske glazbe britanskog šarmera.

Sa sigurnošću se može reći da je Ferry najveća zvijezda koja je do sada nastupila u Šibeniku. Pred punim tribinama Tvrđave u izvedbi će ga pratiti sedmočlani bend vrhunskih glazbenika, garantirajući nezaboravno iskustvo i uspomenu zapisanu u kolektivnoj svijesti svih prisutnih.

Šibenski koncert Bryana Ferryja ujedno je i početna točka Ferryjeve turneje jugoistočnom Europom. Čast da publiku uvede u atmosferu pop ritmova pripala je londonskom bendu Paradisia. Glazba triju mladih glazbenica inspirirana je zvukom sedamdesetih, a sanjiv i senzualan zvuk njihovih pjesama u kombinaciji sa snažnom scenskom pojavom pokazali su se i više nego dovoljan razlog da nastupe prije svjetske glazbene ikone.

Početak nastupa benda Paradisia je 21 sat, dok je izlazak zvijezde večeri na pozornicu planiran za 21:45 sati. Preostaje samo odbrojavati do trenutka kada će stoljetnim zidinama zavladati nezaboravni hitovi legendarnog glazbenika.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti