HR
EN

Novo ime jubilarne sezone na Mihovilu: Emeli Sandé prvi put u Hrvatskoj!

15.02.2023.

Škotska pjevačica Emeli Sandé nastupa na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših pozornica na Jadranu koja ovo ljeto slavi desetu koncertnu sezonu!

Prvi je to dolazak slavne pjevačice u Hrvatsku, a na pozornici šibenske tvrđave nastupit će 15. srpnja, a  publika u Šibeniku imat će priliku uživati u jedinstvenoj solo izvedbi Sandé na klaviru.

Proslavljena i nagrađivana škotska glazbenica moćnog glasa prvi je put zapažena 2009. godine od kada je njezina karijera u stalnoj uzlaznoj putanji.

Sandé je triput bila britanska 'pjevačica broj jedan' s pjesmama 'Read all about it', 'Next to me' i 'Beneath Your Beautiful'. Njezin prvi album 'Our Version of Events' deset uzastopnih tjedana držao je prvo mjesto na ljestvicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 2012. godine s preko milijun prodanih primjeraka postao je najprodavaniji album na 'otoku'. Iste godine Sandé je nastupala na otvaranju Olimpijskih igara, a osvojila je i dva Brit Awardsa - za  britanski album godine i za najbolju pjevačicu.

ULAZNICE

Prvih 300 ulaznica dostupno je po cijeni od 69€, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 79€. Ulaznice su dostupne od danas od podne u sustavu Eventim isključivo korisnicima Mastercard kartica prva 24 sata, a svi ostali do njih mogu od četvrtka u podne na Eventimu i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. 

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!