HR
EN

Nastup Bonoba na Tvrđavi sv. Mihovila nominiran za event godine!

26.10.2023.

Nastup Bonoba na Tvrđavi sv. Mihovila nominiran je za nagradu Ambasador u kategoriji event godine! Nagrade dodjeljuje najpoznatiji portal elektroničke glazbe Klubskascena.hr koji jednom godišnje okuplja cijelu industriju elektroničke glazbe i nagrađuje vrhunska dostignuća Hrvatske i regije!

Uz Bonoba na Tvrđavi sv. Mihovila u kategoriji „event godine“ nominirani su Depeche Mode u Areni Zagreb, The Prodigyja u Umagu, Florence + The Machine u pulskoj Arseni te Hot Since 82 na Maksimiru.

Ljubitelji elektroničke glazbe i stručni žiri kojeg čine akteri ove industrije predložili su više od 1000 projekata i izvođača, od kojih je nešto više od 200 zavrijedilo nominaciju za ovogodišnje izdanje nagrade Ambasador. Objavom nominacija u 22 hrvatske i 20 regionalnih kategorija publike i struke, ujedno je krenulo i online glasanje za najbolja ostvarenja elektroničke glazbe u 2023.

Svoje favorite ljubitelji elektroničke glazbe mogu podržati glasanjem na ovoj poveznici do 12. studenog u ponoć, dok će za nagrade struke već ustaljenim tajnim glasanjem glasove dati stručni žiri.

Valja istaknuti kako postoje i zajedničke kategorije u kojima su nominirani hrvatski i regionalni predstavnici, što sigurno pomaže u jačanju scene, razmjeni ideja i povezivanju kulturnih tokova, što je ujedno i jedan od ciljeva zbog kojih je i nastala sama nagrada Ambasador koja ima namjere širiti se i povezivati na europskom nivou, kao što je već bio slučaj predstavljanja hrvatske elektroničke scene na konferenciji Paris Electronic Week.

Ovogodišnji laureati Ambasadora bit će otkriveni na dodjeli nagrade 30. studenog u već otprije nagrađivanom zagrebačkom klubu “Boogaloo”. Svake godine glazbeni program pomiče granice te povezuje elektroničku glazbu sa suvremenom umjetnošću i to premijerama, nastupima bendova, live actova, plesača, a od ove godine u program se uključuje i moda koji je važan segment ove kulture. Pretprogram dodjele VII. izdanja nagrade Ambasador donosi izložbu, prezentacije udruga, after party s postavom kojeg nikoga neće ostaviti ravnodušnim, najavljuju organizatori.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!