HR
EN

Nakon 14 godina Parni Valjak stiže u Šibenik!

08.08.2015.

Tvrđava sv. Mihovila, nakon održanih 18 vrhunskih večernjih događanja objavljuje još jedno ime koje dodaje u svoju sezonu večernjih događanja na jedinstvenoj ljetnoj pozornici! Nakon dugih 14 godina, Parni valjak 5.09. stiže u Šibenik, na Tvrđavu sv. Mihovila, gdje će proslaviti svojih 40 godina karijere!

Parni Valjak jedan je od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je ostavio veliki trag. Danas zvuči bolje nego ikad, a na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici u organizaciji Bit promocije svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.

Dvije godine nakon što su objavili hvaljeni album "Nema predaje", jedan od najboljih hrvatskih rock bendova Parni Valjak razveselio je svoje obožavatelje novim singlom "Samo ti (Norma Belle)", što je tek početak proslave 40. godišnjice velike diskografske i glazbene karijere.

Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.

Uz te i mnoge druge hitove Parnog valjka, publika će moći uživati upravo na šibenskoj Tvrđavi, u subotu, 5.09.2015. s početkom u 21h.

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 8.08. na svim prodajnim mjestima Eventima, te ubrzo i na blagajnama Tvrđave sv. mihovila i u Muzeju grada Šibenika.

Posebna prigoda za sve obožavatelje Parnog Valjka: prvih 100 kupaca preko sustava Eventim svoju ulaznicu mogu kupiti po cijeni od 100 kuna! 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 140 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. Cijena VIP ulaznica iznosi 180 kuna.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti