HR
EN

Na nedjeljni koncert Crvene jabuke s COVID potvrdama!

23.07.2021.

Music time, organizator koncerta Crvene jabuke na Tvrđavi sv. Mihovila 25. srpnja, objavio je da će ulazak na koncert biti moguć isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje koje će se obavljati besplatno na ulazu.

U dogovoru s Nacionalnim stožerom, organizatori i Tvrđava kulture Šibenik osigurali su sve potrebne uvjete kako bi se koncert mogao održati. S tim u skladu povećan je i kapacitet gledališta tvrđave – oni koji nisu uspjeli osigurati svoju ulaznicu na vrijeme sada imaju priliku! Ulaznice su u prodaji od danas do dana koncerta u sustavu Eventim. Ulaznice se neće prodavati na ulazu.

Organizatori se ispričavaju radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera, te mole za razumijevanje i strpljenje. Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili, do 25. srpnja u 20 sati.

Za ulaznice kupljene u sustavu Eventim kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

Ukoliko su ulaznice kupljene u City Pointu šibenskih tvrđava, mogu se vratiti u redovnom radnom vremenu, uz predočenje računa.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti