HR
EN

More Love Ensemble – sasvim poseban zvuk na sasvim posebnoj pozornici

17.08.2019.

Nakon koncerata u Pekingu i Maroku, More Love Ensemble svoj baseless fusion glazbeni koncept dovode i na najvišu pozornicu u gradu! Na Tvrđavu Barone stižu u ponedjeljak, 19. kolovoza, u sklopu glazbenog programa Strana B.

Za sasvim poseban zvuk zaslužni su vokalistica Melita Lovričević, klavirist i aranžer Petar Ćulibrk, te bubnjar i aranžer Enos Kulger. Kombinacija dva instrumenta, vokala i maštovitosti glazbenika rezultirala je prvim autorskim albumom sastava, Waking up. Album donosi autorske kompozicije, kao i nekoliko obrada tradicionalnih pjesama. Posebno se ističe prvi singl s albuma, Thoughts of you and blue, na kojem se bendu kao posebni gost pridružio renomirani i svestrani gitarist Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji.

Redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, glazbenici okupljeni u More Love Ensemble 2017. godine izdali su live album crossover glazbe More Love To Tchaikovsky, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i na Tvrđavi Barone! Od tada su zapaženi kako na hrvatskoj, tako i na internacionalnoj glazbenoj sceni, i prepoznati kao sastav koji u svojim nastupima traže ravnotežu između tradicije i inovacije.

Uz dobru glazbu zasigurno je lakše ući u novi tjedan, stoga u ponedjeljak od 21:30 sati budite dio nove glazbene priče Tvrđave Barone.

Ulaz na koncert slobodan je članovima Kluba prijatelja i njihovoj pratnji uz kupon „Povedite prijatelja“, a dobrodošli su i ostali posjetitelji s važećom dnevnom ulaznicom za posjet Tvrđavi Barone.

Postavke pristupačnosti

Zbog koncertnog programa, Tvrđava Barone danas je za posjetitelje otvorena do 19.30 sati. Hvala na razumijevanju!


Today Barone Fortress is open for visitors until 7:30 PM. Thank you for your understanding!