HR
EN

More Love Ensemble – sasvim poseban zvuk na sasvim posebnoj pozornici

17.08.2019.

Nakon koncerata u Pekingu i Maroku, More Love Ensemble svoj baseless fusion glazbeni koncept dovode i na najvišu pozornicu u gradu! Na Tvrđavu Barone stižu u ponedjeljak, 19. kolovoza, u sklopu glazbenog programa Strana B.

Za sasvim poseban zvuk zaslužni su vokalistica Melita Lovričević, klavirist i aranžer Petar Ćulibrk, te bubnjar i aranžer Enos Kulger. Kombinacija dva instrumenta, vokala i maštovitosti glazbenika rezultirala je prvim autorskim albumom sastava, Waking up. Album donosi autorske kompozicije, kao i nekoliko obrada tradicionalnih pjesama. Posebno se ističe prvi singl s albuma, Thoughts of you and blue, na kojem se bendu kao posebni gost pridružio renomirani i svestrani gitarist Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji.

Redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, glazbenici okupljeni u More Love Ensemble 2017. godine izdali su live album crossover glazbe More Love To Tchaikovsky, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i na Tvrđavi Barone! Od tada su zapaženi kako na hrvatskoj, tako i na internacionalnoj glazbenoj sceni, i prepoznati kao sastav koji u svojim nastupima traže ravnotežu između tradicije i inovacije.

Uz dobru glazbu zasigurno je lakše ući u novi tjedan, stoga u ponedjeljak od 21:30 sati budite dio nove glazbene priče Tvrđave Barone.

Ulaz na koncert slobodan je članovima Kluba prijatelja i njihovoj pratnji uz kupon „Povedite prijatelja“, a dobrodošli su i ostali posjetitelji s važećom dnevnom ulaznicom za posjet Tvrđavi Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!