HR
EN

Ljetno kino na Baroneu ove subote rezervirano za najmlađe!

02.07.2021.

Kao i prije tjedan dana, i ova će subota na Baroneu proći u znaku djece! 3. srpnja na repertoaru je švedski animirani film Gordon i Paddy, redateljice Linde Hambäck. Uzbudljivo ostvarenje detektivsku radnju smješta u šumski svijet, a avanturu glavnih likova pratimo od 21:30 sati uz besplatne kokice za sve.
Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, stoga ga mogu pratiti i najmlađi filmoljupci!

ADAPTACIJA DJEČJE KNJIGE

Uz sjajnu animaciju i jednostavnu, ali toplu priču lišenu banalnosti, adaptacija dječje knjige švedskog pisca Ulfa Nilssona donosi detektivsku priču o slučaju nestalih šumskih oraha koju zajedničkim snagama istražuju šumski šef policije Gordon i njegova moguća zamjenica, pametna mišica odlučnog njuha Paddy. Krađu oraha prijavila je lokalna vjeverica, ali šumski detektivi sumnjaju na lukavu lisicu. Nema sumnje da će misteriju uskoro uspješno riješiti šumski detektivi Gordon i Paddy.
 
Film na Barone stiže iz popratnog programa mali meDITEran Festivala mediteranskog filma Split, a uz snažnu poruku o važnosti zajedništva, ljubaznosti, uvažavanju drugoga i drugačijeg, Gordon i Paddy, premijerno prikazan na Berlin Film Festivalu, dokaz je da i u uvjetima manjih i skromnijih europskih produkcija mogu nastati vrhunski filmovi za djecu.

DJECI I KLUBU PRIJATELJA SLOBODAN ULAZ

Ulaz na projekciju slobodan malim i velikim članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom. Usto, od ove godine ulaznica se može kupiti i isključivo za filmsku projekciju, sat vremena prije početka filma, po cijeni od 20 kuna, a djeca do 18 godina ulaze besplatno.

Projekcija će se, kao i sve dosadašnje, održati u skladu sa propisanim preporukama i poštivajući mjere opreza, a ulaz je moguć sve do popunjenosti kapaciteta gledališta. Preporuka gledateljima je da na projekciju dođu ranije kako bi osigurali svoje mjesto.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti