HR
EN

Ljetni program Tvrđave Barone otvara Bloom

18.06.2020.

Prvi ljetni vikend na Tvrđavu Barone donosi i prvo ovogodišnje izdanje Strane B. Ljetne koncertne večeri nad gradom započinju 20. lipnja od 21:30 sati, nastupom šibenskoj publici dobro poznatog sastava Bloom. Uz vrhunsku glazbu, posjetitelji će moći uživati u pogledu na tradicionalni vatromet u šibenskoj noći.

Ulaz na program slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom do popunjenosti kapaciteta gledališta, koji je ograničen zbog trenutne epidemiološke situacije.

Predvođeni vokalom Nataše Plazibat, Bloom čine klavijaturist Toma Cukrov, bubnjar Ivan Burić te Ante Juričev-Martinčev na bas gitari. Kreativna kombinacija različitih glazbenih ukusa članova rezultirala je sjajnom kombinacijom žanrova baziranom na pop zvuku, što je u kratkom vremenu glazbeni izričaj benda učinilo prepoznatljivim na lokalnoj sceni.

Početkom godine četvorka je izdala svoj prvi singl „Ja pripadam“, u produkciji Ante Prgina Surke. Pjesma će se naći na subotnjem repertoaru benda, uz jazz standarde, blues, soul i rock uspješnice kojima svojim osebujnim pečatom daju novu dimenziju.

Najava je to ljetnog programa na Tvrđavi Barone: glazbenih večeri, filmskih projekcija srijedom i plesnih koreografija u posebnom okruženju, koji upotpunjeni ponudom bara Barone prerastaju u neodoljive ljetne večeri nad gradom.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti