HR
EN

Kreće nova koncertna sezona na Tvrđavi sv. Mihovila!

05.05.2017.

Nova koncertna sezona na najljepšoj pozornici Jadrana pod nazivom Korak do zvijezda donosi vam:

 

27/5/2017 S.A.R.S.

Nastup grupe S.A.R.S. označava početak koncertne sezone 2017. na najljepšoj pozornici Jadrana. Pridruži nam se Šibeniku uz hitove višestruko nagrađivanog i od publike obožavanog banda koji je davno prerastao okvire regionalnog sastava. Koncert je organiziran u suradnji s Hrvatskim festivalom putnika koji se ove godine održava od 26. do 28. svibnja! Budi u Šibeniku i uživaj u dobrim pričama i kvalitetnoj glazbi.

Cijena ulaznice: 110 kn

 

11/6/2017 STEREO MC's

Britanske hip-hop/electronic dance legende Stereo MC’s dolaze u Šibenik! Višestruko nagrađivani, jedni od najpopularnijih hip-hop, live dance sastava globalne glazbene scene Stereo MC's nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila! Sasvim je sigurno da će Stereo MC’s u svom punom sastavu, sa snažnim ženskim vokalima i vrhunskim vizualnim projekcijama napraviti nezaboravnu večer visoko nad Šibenikom. Uz hitove „Connected“, „Step It Up“, „Deep Down and Dirty“, „We Belong in This World Together“ na ovom koncertu definitivno nitko neće sjediti.

Cijene ulaznica: early bird do 28.5.: 190 kn, nakon 28.5.: 220 kn

 

16/6/2017 CUBISMO & Big Band HRT-a

Dobitnici rekordnog 21 Porina i miljenici publike nakon zagrebačke premijere suradnje s Jazz orkestrom HRT-a pripremaju nezaboravni latino jazz spektakl Motivo Cubano na pozornici Tvrđave sv. Mihovila. Uz Ricarda i Cubismo, pretvaramo note u pokrete ispod zvjezdanog neba s najljepšim pogledom na Šibenik!

Cijene ulaznica: early bird do 15.6.: 95 kn, a na dan koncerta 16.6.: 115 kn

 

29/6/2017 ŠIBENSKA NARODNA GLAZBA (Šansone Dušana Šarca)

Na Tvrđavi sv. Mihovila najstarija gradska kulturna institucija Šibenska narodna glazba s brojnim gostima izvodit će šansone Dušana Šarca na velikom ljetnom koncertu u čast njegovom 75 godina dugom životu i izvanrednom stvaralaštvu.

Šibenska narodna glazba godišnje izvodi samo dva koncerta, jedan tradicionalni božićni i ljetni koji se prvi puta ove godine odvija na prekrasnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila. Koncert Šibenik je to već samim svojim nazivom govori kako je glazba utkana u kamen i sve stanovnike našeg grada, a pjesme maestra Šarca značajan su dio njegove tekovine.

Cijena ulaznice: 100 kn

 

4. – 8/7/2017 SOLO POSITIVO FILM FESTIVAL

Solo Positivo Film Festival, međunarodni festival glazbenog dokumentarnog filma donosi pet dana filma i glazbe na Tvrđavi sv. Mihovila! Festival pruža priliku uživanja u brojnim premijerama glazbenih dokumentarnih filmova i pomno biranim pratećim glazbenim programima. Iz bogatog natjecateljskog dijela programa izdvajamo: The Beatles, Eight Days a Week, oscarovca Rona Howarda, Daft Punk ili pak Liberation Day, Mortena Traavika o velikom Laibachu.

Više informacija: http://spff.hr/

 

12/7/2017

STEFAN MILENKOVIĆ i Rohan de Silva, Freedom of Classic

SUDAR PERCUSSION Oxigen, Jean Michel Jarre

Jubilarna 10. Musica Appasionata i Tvrđava kulture Šibenik udružile su snage i organiziraju jedinstveni spoj klasike i elektronike na Tvrđavi sv. Mihovila! Najljepša pozornica na otvorenom u istoj večeri ugostit će jednog od najvećih svjetskih violinista Stefana Milenkovića u pratnji pijanista Rohana De Silve s programom Freedom of classic nakon čega slijedi scenski spektakl – nastup atraktivnog udaraljkaškog ansambla Sudar Percussion s projektom Oxygen i obradama Jean Michel Jarrea, začetnika francuske elektronske glazbe.

Cijene ulaznica: early bird do 1.7.: 130 kn, od 1.7.: 150 kn

18/7/2017

GREGORY PORTER + aftershow

Nagrađivan virtuoz, miljenik kritike i publike Gregory Porter u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik i projekta Collage priprema jazz spektakl i jedan od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj! Ne propusti čuti i osjetiti vrhunske stvari poput Holding On, Don't Lose Your Steem, Take Me To The Alley, French African Queen i mnoge druge!

Cijene ulaznica: early bird do 1.7.: 235 kn, nakon 1.7.: 265 kn

 

24/7/2017

Na putu/On The Road, Igor Kirov, balet HNK Split

Otvorenje 7. Šibenskog plesnog festivala

Ovaj jedinstven plesni doživljaj vodit će nas kroz svjetove između stvarnosti i mašte, konstantno nas potičući da i sami krenemo u potragu za svojim snom vođeni vrhunskim glazbenim ostvarenjima Johanna Sebastiana Bacha i savršeno usklađenim baletnim pokretima.

 

5/8/2017

Gus Gus

Kolovoz u Šibeniku obilježit će nastup jedne od najpopularnijih electro skupina na svijetu. Uz Gus Gus publiku će DJ setom rasplesati domaćin A+ te Kevin Yost, producent i DJ iz Pensilvanije kojeg kritičari nazivaju maestrom deep house žanra.

Cijene ulaznica: early bird do 10.5.: 130 kn, nakon 10.5.: 190 kn

 

11/8/2017 Božo Vrećo i gosti Miroslav Tadić i Marko Louis

Božo Vrećo, jedan najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. Na repertoaru Bože Vreće na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu, uz tradicionalne naći će se i Vrećine autorske sevdalinke. Koncert će zajednički realizirati producent Tomislav Kašljević i producentski tim Tvrđave kulture Šibenik.

Cijene ulaznica: early bird do 10.7. 110 kn, nakon 10.7. 130 kn.

 

25/8/2017 Tony Cetinski

Jedan od naših najnagrađivanijih glazbenika, svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a sasvim novu priču napisat će na atraktivnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila gdje će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!

Cijene ulaznica: early bird do 15.8.: 145 kn, nakon 15.8.: 175 kn

 

29/9/2017 ŠPD KOLO & Simfonijski orkestar OSRH (rock opera Gubec beg)

Šibensko pjevačko društvo Kolo djeluje već 118 godina i u vrhu je hrvatskog zborskog pjevanja. Na tragu iznimno uspješnih koncertnih događanja održanih na Tvrđavi sv. Mihovila, Kolaši i ove godine ponovno podižu ljestvicu premijernom izvedbom prve hrvatske rock opere Gubec-beg, uz već tradicionalnu pratnju Simfonijskog orkestra Oružanih snaga RH.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i Tvrđave Barone, u City Pointu šibenskih Tvrđava te u sustavima Eventima i Croatia Ticketsa.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti