HR
EN

Korisne informacije vezane za ulaza na koncert Crvene jabuke

25.07.2021.

Kako bi svim posjetiteljima koncerta na tvrđavi omogućili sigurno i ugodno iskustvo te što brži proces ulaska na tvrđavu, niže su korisne informacije i upute.

  • Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje koje će se obavljati besplatno na ulazu, važećeg identifikacijskog dokumenta i naravno važeće ulaznice. COVID potvrdu trebaju imati svi stariji od 12 godina, a oni koji je nemaju dužni su pristupiti brzom testu.
  • Testiranje će se vršiti na jednom punktu, smještenom na sjevernom ulazu u tvrđavu (od strane vatrogasnog doma), od 19 sati. Testiranje traje cca 15 minuta po osobi i stoga molimo posjetitelje za strpljenje te da prate upute medicinskog osoblja.
  • Ukoliko rezultat testa bude negativan, posjetitelju je omogućen ulazak na koncert te se upućuje dalje na ulaz i kontrolu ulaznice za koncert. Ukoliko je rezultat testa pozitivan, posjetitelju je onemogućen ulazak na koncert a za povrat novca mogu se obratiti organizatoru (Music Time produkcija, pr17@musictime.hr).
  • Južni ulaz (ulaz od strane grada, od groblja sv. Ane) je brzi ulaz, za sve one koji već imaju COVID potvrdu. Pri ulasku se prvo provjerava COVID potvrda, zatim ulaznica za koncert. Posjetitelji s COVID potvrdom mogu ući i na sjeverni ulaz, kroz označenu liniju za brzi ulaz.

Posjetitelje molimo da se i dalje pridržavaju propisanih preporuka o održavanju distance i dezinfekciji ruku.

Hvala vam!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!