HR
EN

Koncertno ljeto na Tvrđavi Barone otvara Big band Šibenik!

02.06.2023.

Prvi koncert ovog ljeta na Tvrđavi Barone na rasporedu je u petak, 9. lipnja u 21 sat kada na šibenskoj tvrđavi premijerno svira Big band Šibenik, novi gradski orkestar koji je s radom počeo lani!

U Big Bandu Šibenik 25 članova izvodi jazz, funk, fusion, pop i rock glazbu. Sastav se sastoji od puhačke i ritam sekcije, a umjetnički mu je voditelj prof. Željko Andrić.

Publika na Baroneu 9. lipnja prvi će put imati tako priliku poslušati njihov novi glazbeni koncept kojeg na trubama čine Mario Unić, Dunko Jurković, Ante Bumbak i Petar Sekso, a na trombonima Leticia Čus, Vlado Kaštelan, Nikolaj Drongovski i Tonći Tošić.

Saksofone sviraju Lovre Radačić, Lucijan Bašić,  Noa Vlahov, Vice Ražov, Željko Andrić, Domagoj Bujas, i Zoran Šimac, klavijaturisti su Lorijan Škarica i Mate Anić dok je na bas gitari Ivan Stošić.

Za bubnjeve i perkusije zaduženi su Josip Palić i Ivan Ousenek, a vokalistica je Nada Smoljan.

Ulaznice po cijeni od šest eura možete kupiti online i u City pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja s važećom članskom iskaznicom na prodajnim mjestima ostvaruju popust na cijenu ulaznice, koja za njih iznosi četiri eura.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!