HR
EN

Koncert Maksima Mrvice odgođen zbog vremena

30.06.2023.

Zbog nepovoljne vremenske prognoze za subotu 1. srpnja, koncert proslavljenog pijanista Maksima Mrvice na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, odgađa se za nedjelju 2. srpnja u 21 sat. Kupljene ulaznice vrijede za novi termin događanja na sv. Mihovilu. 
 
INFORMACIJE O POVRATU 
 
Povrat ulaznica kupljenih na fizičkim prodajnim mjestima Eventima moguć je na istim mjestima od srijede 5. srpnja zaključno sa subotom 8. srpnja. Isti datumi vrijede i za povrat ulaznica kupljenih u City Pointu šibenskih tvrđava, uz prilaganje kupljene ulaznice i računa. 

Povrat ulaznica kupljenih online u sustavu Eventima moguć je odmah zaključno sa subotom 1. srpnja do 17 sati. Ulaznice vraćene na Eventimu automatski su dostupne za kupovinu pa pratite stranice Eventima ukoliko biste last minute željeli poslušati koncert jednog od naših najboljih glazbenika na jednoj od naših najljepših pozornica! 

THE COLLECTION 

 
Nakon niza fantastičnih nastupa u Australiji i Aziji, rasprodanih koncerata u Sydneyu i Melbourneu, Singapuru, Seulu i Šangaju, nastupa u legendarnim dvoranama Hammersmith Apollo u Londonu i Palais des Congres u Parizu te Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Maksim Mrvica predstavit će u Šibeniku best-of izdanje 'The Collection', njegov posljednji album. 

Riječ je o izdanju s najpopularnijim pjesmama njegove 20-godišnje crossover karijere, a na pozornicu koja ovog ljeta slavi svoju desetu koncertnu sezonu Maksim dolazi u pratnji novog benda i uz audio-vizualne efekte posebno osmišljene za ovu turneju. 

Maksim stiže u sklopu svjetske turneje 'The Collection'kako se zove i njegov zadnji album, zapravo best of izdanje na kojem se nalaze najpopularnije pjesme u njegovoj 20-godišnjoj crossover karijeri pa će tako publika na Mihovilu uživati u njegovim najpopularnijim obradama. 

Inače, Mrvica je najprodavaniji crossover pijanist u svijetu, s više od četiri milijuna primjeraka albuma prodanih u 57 zemalja, od kojih su neki dobili dvostruku platinu u Hong Kongu i zlatni status u Singapuru i mnogim drugim zemljama! 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti