HR
EN

Koncert kantautorice LP uskoro rasprodan!

11.05.2018.

Tvrđavu sv. Mihovila 25. srpnja, osim poznatih hitova LP, ispuniti će osebujni zvuk glazbenika Borisa Štoka, a za ples do jutra zadužen je poznati zagrebački dj i producent Ilija Rudman. Interes obožavatelja za koncert je velik i ostalo je još malo ulaznica u prodaji.

Tvrđava kulture Šibenik najavljuje zaista odličnu sezonu dobrih vibracija za ljeto pred nama, a jedan od koncerata koje svakako vrijedi posjetiti je onaj trenutno najtraženije glazbenice. Prije njezinog nastupa na pozornicu se penje Boris Štok, a za plesni aftershow spuštamo se ispod tribina gdje će nas Ilija Rudman prodrmati svojim dj setom.

Prepoznatljiv vokal i autorska glazba Borisa Štoka, bivšeg člana grupe Quassar, unosi svježinu na hrvatsku glazbenu scenu. Surađivao je s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima, kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe, poput Josipe Lisac, Mrle & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina, grupe Nola i brojnih drugih.

Ilija Rudman jedan je od predstavnika hrvatske underground disco i house scene zadnjih 15 godina, kao producent i dj. Njegova ljubav prema analognom zvuku, boogieu i discu ostavlja dojam nekih prošlih vremena. Ostvario je impozantnu studijsku suradnju s brojnim glazbenicima i izdao preko 70 vinila.

Zanimljiva večer pod zvijezdama očekuje još samo najbrže koji ulaznice po cijeni od 330 kuna mogu nabaviti na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, City Pointu (Ulica don Krste Stošića 1) te online sustavima Croatia Tickets i Eventim.

Jedna večer, tri umjetnika i još samo 150 ulaznica – požurite po svoju!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti