HR
EN

Jessie Ware, Inner Circle, Darko Rundek i Cargo orkestar na Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Changera!

19.06.2018.

Jessie Ware, Inner Circle, Darko Rundek i Cargo orkestar glavna su glazbena imena Changera, platforme koja će krajem kolovoza drugu godinu za redom promijeniti ritam Šibenika. Kao i lani kad su imali vrlo uspješan debut, Changer uz snažnu glazbenu postavu i ovog ljeta u grad dovodi raznolik konferencijski i radionički program u bedemima sv. Mihovila, dok će ulice u staroj jezgri grada biti scena za svjetlosne inovacije nagrađivanih hrvatskih autora.

Drugo izdanje Changera, tog na domaćoj sceni novog konferencijsko-glazbenog koncepta, na rasporedu je od 23. do 26. kolovoza. U ta četiri dana Šibenčane i goste očekuje itekako bogat konferencijski i ulični multimedijalni program zbog kojeg će, kao i lani, grad prodisati novim, friškim ritmom. Kompletan program konferencijskog dijela Changera 2018 bit će objavljen uskoro, a sigurno je da će Šibenik ove godine posjetiti mnoga poznata i zanimljiva imena iz kreativnih industrija, marketinga i poslovnog upravljanja. Konferencijski dio Changera održavat će se unutar bedema tvrđave sv. Mihovila, a uske šibenske ulice tih dana bit će pretvorene u prostor svjetla i multimedije.

Glazbeni dio sa tri velika koncerta bit će održan na Tvrđavi sv. Mihovila. Tako će 24. kolovoza biti ispunjen vječnim hitovima Inner Circlea, tih zločestih dečkiju reggaea, 25. kolovoza na pozornicu se penje Darko Rundek sa svojim Cargo Orchestrom, a Changer će 26. kolovoza zatvoriti jedna od najvećih dama svjetske popularne glazbe Jessie Ware.

- To nije projekt od danas do sutra, imamo viziju i sigurno je da Changer nikad neće postati masovan event. Umjesto toga, držat ćemo ga u malim okvirima kako bi zadržao i dalje gradio svoj  jedinstveni identitet – rekli su nam danas organizatori uz pohvale suradnji s gradskom upravom, Tvrđavom kulture i šibenskom turističkom zajednicom.

Što se ulaznica za koncerte pod zvijezdama tiče, zasad se mogu kupiti na web shopowima Changera i sustava Entrio, a naknadno će biti objavljeno kad stignu i na prodajna mjesta šibenskih tvrđava, u City Point, infopult Tvrđave sv. Mihovila i Barone shop.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti