HR
EN

Jasna Zlokić u kolovozu stiže na Tvrđavu sv. Mihovila!

06.05.2022.

Diva hrvatske glazbene scene Jasna Zlokić nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila 6. kolovoza!

Jasna Zlokić vratila se na scenu prije dvije godine uspješnom pjesmom “Potrošilo nas vrime”, punih 10 godina od izdavanja svog posljednjeg albuma. Povratak glazbene dive rezultirao je osvajanjem medijske nagrade “Zlatni studio” za pjevačicu godine. U veljači ove godine Jasna je razveselila obožavatelje novim singlom „Topli osmijeh“.

Stotine tisuća prodanih ploča i držanje vrhunske kvalitete do danas dokaz su bezvremenske popularnosti Jasne Zlokić pa ne sumnjamo da publiku na Mihovilu čeka prekrasno glazbeno putovanje uz svima dobro poznate hitove kao što su „Skitnica“, „Ja sam ti jedini drug“, „Ne znam koji vjetar puše“…

Jasna Zlokić objavila je ukupno četrnaest studijskih albuma, tijekom karijere je dobila brojne nagrade i priznanja, a brojni hitovi osigurali su joj mjesto u samom glazbenom vrhu hrvatske glazbene scene.

Da velolučka skitnica još nije rekla svoje, publika će se imati priliku uvjeriti u Šibeniku 6. kolovoza na najljepšoj šibenskoj pozornici!

Ulaznice su od ponedjeljka 9. svibnja prva 24 sata dostupne ekskluzivno za Mastercard® korisnike na sustavu Eventim po cijeni od 130 kuna, a najbrži među njima ostvaruju i 10% popusta! Za sve ostale ulaznice su dostupne od utorka 10. svibnja u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti