HR
EN

Izašao spot Skye i Ross / Morcheeba u cijelosti sniman u Šibeniku

31.08.2016.

U srpnju ove godine Skye i Ross iz Morcheebe na Tvrđavi sv. Mihovila održali su koncert za pamćenje. Dupkom puna tvrđava, rasplesana i dobro raspoložena publika bili su odlična kulisa za snimanje spota kojim band najavljuje izlazak novog albuma.

Band se naime toliko oduševio koncertnim prostorom Tvrđave sv. Mihovila i Šibenikom da su ad hoc odlučili cjelokupni spot za singl „Light of Gold“, snimiti na gradskim lokacijama i za vrijeme koncerta na Tvrđavi. U spotu glume dvoje mladih šibenčana koje je redatelj spota odabrao nakon što je band putem društvenih mreža i medija pozvao zaljubljene parove za statiranje. Između desetaka prijava redatelj Tom Merilion odabrao je Saru i Danijela te im priuštio nekoliko nezaboravnih dana.

Spot je jučer predstavljen javnosti i najavljuje album koji izlazi 2. rujna, a dio materijala s novog albuma, publika na imala je priliku poslušati na srpanjskom koncertu. Pozornica Tvrđave sv. Mihovila prepuna fanova izvrsno je dočarala povezanost banda s hrvatskom publikom, a spot je prenio dio čarobne atmosfere koja je te večeri publiku dovela do ekstaze.

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 15 do 17 sati, te od 19 sati, zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 3 PM to 5 PM, and from 7 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!