HR
EN

Izašao spot Skye i Ross / Morcheeba u cijelosti sniman u Šibeniku

31.08.2016.

U srpnju ove godine Skye i Ross iz Morcheebe na Tvrđavi sv. Mihovila održali su koncert za pamćenje. Dupkom puna tvrđava, rasplesana i dobro raspoložena publika bili su odlična kulisa za snimanje spota kojim band najavljuje izlazak novog albuma.

Band se naime toliko oduševio koncertnim prostorom Tvrđave sv. Mihovila i Šibenikom da su ad hoc odlučili cjelokupni spot za singl „Light of Gold“, snimiti na gradskim lokacijama i za vrijeme koncerta na Tvrđavi. U spotu glume dvoje mladih šibenčana koje je redatelj spota odabrao nakon što je band putem društvenih mreža i medija pozvao zaljubljene parove za statiranje. Između desetaka prijava redatelj Tom Merilion odabrao je Saru i Danijela te im priuštio nekoliko nezaboravnih dana.

Spot je jučer predstavljen javnosti i najavljuje album koji izlazi 2. rujna, a dio materijala s novog albuma, publika na imala je priliku poslušati na srpanjskom koncertu. Pozornica Tvrđave sv. Mihovila prepuna fanova izvrsno je dočarala povezanost banda s hrvatskom publikom, a spot je prenio dio čarobne atmosfere koja je te večeri publiku dovela do ekstaze.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti